Header

Interior, Everyday life

interiørdesigner

Både i vår og i høst har jeg pendlet til Oslo for å ta utdanning innen interiør, på Norsk Interiørskole . Igår hadde jeg hovedpresentasjonen min, med nervene litt på spenn og liiite nattesøvn natten før. Men heldigvis kom jeg i mål, og det gikk veldig fint. Kunden var kjempe fornøyd med det jeg presenterte, og jeg følte jeg fikk veldig gode tilbakemeldinger fra lærerene. Og det føltes så vanvittig godt, etter mye jobb! Nå kan jeg faktisk kalle meg Interiørdesigner. Tenk det!! Ble emosjonell av hele greia... Man merker luften går litt ut når man endelig er i mål med noe. Og kanskje har det tatt litt mer på enn jeg selv har villet innse...

Det er ikke bare, bare og reise fra mann og tre barn annenhver uke, når man vet hvor travel hverdagen hjemme er. Og selvfølgelig har det gått en del tid til studering, selv når jeg har vært hjemme. I tillegg til at jeg har vært på jobb. Jeg har jo ikke studert på over 15 år, så dette var helt nytt for meg! Mye som skal læres i tillegg til faget, både med dataprogram og presentasjoner. Så det siste året for meg har vært veldig lærerikt, på mange måter. Og jeg føler meg lettet over å ha kommet i mål med studiet! Samtidig er det litt vemodig også, har jo trives så godt! Fantastiske lærere, kjekke medelever og ikke minst et vanvittig spennende fag! Heldigvis tror jeg ikke det er det siste jeg ser av dem!

Nå skal jeg lande ordentlig og kjenne litt på roen! Det har jeg koset meg med idag, sammen flokken min! Og gleder meg over å skulle tilbringe mer tid sammen med dem nå fremover! Neste uke er jeg tilbake på salongen, og klar for julerushet som venter der. Så tenker jeg at ny-året vil få veldig mye spennende å by på!

Skulle du eller noen du kjenner trenge hjelp med interiør, om det er oppussing, nybygg, planløsninger, møblering, fargevalg, materialvalg, belysning eller generelt tips og råd er det bare å ta kontakt! Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på nye utfordringer som interiørdesigner!


Her kan dere se et lite utsnitt fra presentasjonen som jeg hadde igår, bestående av beskrivelse, planskisse og moodboard.

Med ønske om en fortsatt fin helg ✨


Mail: inger-lise@cameloon.no

Tlf.nr: 95117484

Instagram: @Ingerliselille

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Interior, Lifestyle, Style

//annonse

Jeg er så heldig å få samarbeide med de dyktige damene bak Arv Design! Det synes jeg er veldig stas, da jeg er så glad i designet deres! Og de kommer stadig med spennende nyheter.

Nå har vi en veldig (!!) flott giveaway pågang, hvor du kan vinne denne lekre jakken + et valgfritt skjert, i en nydelig kvalitet 👌
Giveaway’en har en verdi på 2.800,-


For å delta må du gå inn på min instagram profil: @Ingerliselille ,
finne bildet som er merket med «giveaway»,
lik bildet,
tag en venn eller flere i kommentarfeltet (en tag/kommentar er et lodd).
Og så må du følge både meg @Ingerliselille og @arvdesign på instagram.
Vinneren trekkes allerede på onsdag!!

Jeg har blitt kjempe glad i både jakken og skjerfet mitt! Og det brukes ofte! Skjerfet er av 100% ull, men klør ikke i det hele tatt, bare så deilig. Jakken er i en nydelig grønn-farge og føles veldig lett.

Hvem ønsker seg vell ikke litt nye klær før jul?

Da er jeg akkurat ferdig med første skoledag denne uken. Jeg har vært på min første befaring som interiørdesigner, og kjenner allerede at dette blir en veldig gøy og spennende uke!

Håper du har hatt en fin mandag!

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Interior, Tablesetting

//annonse

Igår hadde vi julebord med jobben. Og det hadde vi hjemme hos oss.

Vinteren kom litt brått på meg i år, og det av vi nærmer oss så kjapt desember, føles veldig rart... Så da jeg skulle dekke bordet igår, hadde jeg ingen form for jule-følelse. Men følte alikavell at det måtte være en liten touch av jul, siden det var julebord. Så da ble dette resultatet! Fant frem dekketallerkener i gull og julekuler i gull og hvitt, fra Kähler (de finner du nå på tilbud hos Multitrend). I tillegg hadde jeg kjøpt inn litt nytt grønt til å ha i de fine vasene fra Christiania Glasmagasin . Så hadde jeg litt kongler liggende, og lysestaker i gull. Det enkle Sense-serviset synes jeg passet godt til desse detaljene synes jeg. Når jeg da bare fikk på julemusikken, fikk jeg faktisk en aldri så liten følelse av at vi nærmer oss julen. Selv om jeg ikke er helt klar for å pynte til jul ennå.

Men vi hadde det hvertfall veldig koselig igår! Og vi spiste nydelig god julemat, levert av "Marianne & Hallbjørn Catering". Til alle lokale rundt omkring her, anbefaler jeg dere virkelig å teste ut maten deres!! De har så utrolig mye godt og spennende på meny`en! Fikk den levert på døra, og servert i fine former! Det er litt ekstra stas, når man bestiller catering..

Og så er vi en så utrolig fin gjeng på jobb, og det er så trivelig å samles utenom jobb også! Vi har det veldig gøy sammen! Igår hadde vi med våre bedre halvdeler også, så da ble det jo en hel gjeng! Gleder meg allerede til neste gang!!


Så kjekt med nytt servise, glass og bestikk nå før vi går inn i jule-sesongen. Da er det jo eksta gøy med borddekking! Og når det er såpass enkelt som dette i design, kan det brukes på utallige måter, til alle sesonger og anledninger. Både serviset, glass, bestikk og vasene på bildene her er fra Christina Glasmagasin . De har kampanje på -30% på hele nettbutikken ut dagen i dag. Bare et lite tips..!

Nå har jeg pakket kofferten, og er klar for å reise til Oslo igjen imorgen. Skal ha praksis på skolen hele uken. Og snart kan jeg tittelere meg som interiørdesigner! Det blir veldig gøy!

Mamma blir også med til Oslo denne uken, så det er ekstra stas! Da blir det nok både litt julegaveshopping.og litt mer kafé-besøk og kos, enn når jeg er der alene. Så det gleder jeg meg til! Og kanskje kommer det enda litt mer julestemning iløpet av uken, da jeg regner med det er full jul i alle gater og butikker i Oslo.

Et lite tips på tampen her, er at Multitrend har tyvstartet Black Week salget, med masse fine Kähler produkter på tilbud! Anbefaler dere å sjekke ut nettbutikken, de har masse fint!

Med ønske om en kjempe fin ukestart!
Klem fra meg 😘

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Interior

//annonse

Vi snakker bad! Husets viktigste rom kanskje? Det er hvertfall et rom hvor planlegging er veldig viktig. Og man må starte tidlig, for å få det uttrykket man ønsker. For meg er det de små detaljene som gjør det lille ekstra!

Med å velge designsluk fra Purus, får du et helhetlig og stilrent uttrykk! Mye på grunn av at du da ikke trenger velge andre typer flis i dusjsonen. Man kan faktisk ha store fliser i dusjen. Og det synes jeg er så flott! Man kan endatil ha "tile-insert" i slukristen, så da synes den nesten ikke. Dvs. at man legger samme type flis som du har på gulvet i slukristen. De har også mange forskjellige design, både i rustfritt stål, gull, rosé-gull og sort. Og de forskjellige fargene finnes med ulike typer mønster. Så her er noe for enhver smak! Det som også er veldig gøy, er at du kan skifte ut slukristen. Om du blir lei den du først har valgt, eller om du bare ønsker litt forandring eller variasjon på badet. En enkel og veldig fin måte å gjøre små endringer på. Jeg bytter mellom en sort og forskjellige i rustfritt stål, for det er de jeg synes passer best på vårt bad. Viktig at det står til resten av stylingen på badet også.

Om du leste mitt tidligere om Purus , så skrev jeg litt om andre fordeler også ved å velge designsluk. Men tenkte jeg ville nevne dem igjen:

Kjempe deilig å slippe å stå på sluken når man dusjer, siden den legges helt inn til vegg.

Man slipper vond lukt, pga. Nood vannlåsen. I tillegg er den lett å rengjøre.

Den finnes i forskjellige lengder,så den passer veldig godt i store dusjsoner. I tillegg til Purus Line, finnes også Purus Corner i mange forskjellige lekre varianter.

Om selve sluket er litt mer kostbar enn et vanlig sluk, forenkler det jobben for flislegger, så man sparer faktisk litt der.

Og siden sist har jeg vært i kontakt med flere rørleggere som understreker at det å velge designsluk er helt trygt. Og det blir mer og mer fokus på designsluk. Så er du litt som meg, opptatt av det estetiske, bør du absolutt gå for designsluk, om du skal bygge nytt hus eller om du skal til med totalrenovering.

Dagens anbefaling fra meg!


Her ser dere Purus Line Pearl:

På det siste bildet over her har jeg Purus Line Chess, og på bildene under ser dere Purus Line Platinum.

Om du ønsker å se badet vårt med den sorte slukristen, som heter Purus Line Onyx, kan du se det her .

Med ønske om en fin helg ✨

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Everyday life, Lifestyle, Style

Kristiansand

Da var plutselig den weekenden også over! Det går så fort! Snart hjemme igjen etter en kjempe kjekk helg i Kristiansand! Rakk ikke å få sett så mye av byen, men men... Gøy var det uansett! Gikk stort sett i kafé og restaurant-besøk. Og vi har fått mange nye bekjentskaper. Så gøy å treffe så mange med samme interesse! Man har jo så mye å snakke om! Kanskje ikke så rart når det er folk man "snakker" med nesten daglig i denne "boblen". hehe.. Hvertfall veldig kjekt å treffe både nye og gamle kjente.

Her er gårsdagens antrekk, til trendaftenen med Abito.

Var tilfeldigvis så heldig å vær i Oslo forrige uke, da Erdem lanserte sin kolleksjon for H&M. Og jeg er sååå happy med at jeg fikk tak i akkurat dette antrekket! Tror jeg hadde litt flaks også, for jeg var innom to butikker uten hell. Alt var jo omtrent borte på et blunk! Men tredje gangen jeg gikk forbi butikkvinduet på Karl Johan, så jeg de hadde plukket bort Erdem-utstillingen, hvor akkurat denne hadde vært utstilt. Da måtte jeg selvfølgelig gå inn å sjekke for "sikkerhets skyld", og der hang det en bukse og en skjorte, i akkurat min størrelse. Da var det "meant to be" tenkte jeg selvfølgelig, så den måtte bare bli med hjem!

Vil gratulere Olivia ( @olivia_angeline_f )med seieren som "Norges mest inspirerende instagrammer"!! Såå gøy at akkurat du vann denne tittelen! Du inspirerer! Og tusen takk for at vi fikk komme hjem til deg på besøk fredagskvelden, det var veldig koselig.

Tuusen takk til alle som stemte på meg i forbindelse med konkurransen! Kjempe stas å vær blant finalistene!

Takk for meg Kristiansand, og tusen takk for en kjempe fin helg til alle mine insta-venner ❤

Takk for en kjempe kjekk helg jenter! Laila og Trude ❤

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Interior, Tablesetting

tablesetting

Heeei!

Tenkte kanskje det kunne vær til inspirasjon med en borddekking til helgen.
Liker det lyse, naturlige temaet her. Har vært mye mørkt på bordet mitt siste tiden, så var deilig med litt forandring.

Så glad i det nye serviset mitt fra Christiania Glasmagasin. Veldig rent og enkelt, så liker jeg så godt kombinasjonen av de ulike formene. Det gjør det mer spennende, samtidig som det er stilrent.
Glass, bestikk og de fine vasene er også fra Christiania Glasmagasin. Som jeg er stolt over å få samarbeide med.

Serviset heter Sense,
glassene heter Odyssé,
bestikket er Torino,
og vasene heter Relieff.

Som bordbrikker har jeg bare brukt store, hvite papirservietter. Og linservietter som pynt på fatene. Desse i naturfarge, som står fint til de andre naturlige elementene jeg har brukt som bordpynt. Elsker å dra på tur i skog og mark for å finne ting jeg kan bruke til borddekking. Er så mye fint å finne ute. For meg som er så glad i natur materialer er det helt supert, og i tillegg rimelig!

Og du, Christiania Glassmagasin har -30% på alle varer i helgen 🎉

Jeg er nå ankommet Kristiansand, sammen med min svigerinne. Her skal vi tilbringe helgen! Foreløbig ikke de store planene for dagen idag. Men gleder meg stort til arrangementet som Abito arrangerer imorgen kveld. Trendaften med masse spennende program. Da skal også «Norges mest inspirerende instagrammer» kåres. Mange som har spurt om når det skal avgjøres, og det er altså nå i helgen Så det blir veldig gøy og selvfølgelig spennende også! Må si jeg føler meg veldig heldig som er blitt valgt ut som en av finalistene av den flinke juryen.

Håper helgen din blir fin 🌾

//annonse

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Interior

teppe crush

Har brukt mye tid på å studere tepper senere tid. For vi har virkelig hatt behov for noe nytt.. Det viser igjen når man er en familie på seks, med både hund og katt. Det blir både skittent og slitt... Og etter noen turer på rens, kjenner man det er på tide med utskifting. Men jeg synes tepper er en litt vanskelig sak. Så derfor er det lett å utsette. Men nå har jeg tatt tak. For ikke så lenge siden oppdaget jeg nettbutikken Kilands. De har et enormt utvalg, av både kvaliteter, størrelser og farger. Det tror jeg man kan finne alt! Jeg fant hvertfall akkurat det jeg var ute etter, uten egentlig å vite helt hva jeg var ute etter.. Om du skjønner? Var veldig spent, før jeg fikk dem på plass. Men nå er jeg bare så fornøyd!

Ville vise dere teppet vi valgte under spisestuen vår. Det er et viskoseteppe av modellen "Rhonda", i fargen Sand. Jeg elsker strukturen i det! Og det at det ikke er så veldig langhåret. Fargen forandrer seg veldig etter lyset. I dagslys ser det egentlig veldig lyst ut, og en god del mørkere på kvelden. Og det er egentlig litt gøy!

Om du er ute etter nytt teppe, anbefaler jeg deg å ta turen innom Kilands, for de har et enormt utvalg, og noe for enhver smak! Gleder meg til å vise dere det andre teppet også.

Med ønsker om en kjempe fin dag! Her er jeg straks klar for jobb.

Imorgen tidlig går turen til Kristiansand, hvor kåringen av "Norges mest inspirerende instagrammer" skal skje. Tenk at jeg er en av finalistene! For meg er det faktisk stort! Gleder meg i massevis til hele opplegget på lørdagen! Ikke minst treffe alle de andre finalistene, i tillegg til mange andre veldig dyktige instagrammere, som jeg vet tar turen. Dette tror jeg blir en veldig kjekk helg! Gledings!!

//samarbeid


Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Everyday life

Hei mandag!

Siste ukene har virkelig flydd forbi! Og nå synes jeg det var deilig å lande litt... For noen dager hvertfall! På´n igjen på fredag allerede, men nå har jeg lagt bak meg den mest hektiske uken i Oslo. Så det er litt godt! Vært mye spenning i forkant, og mye som skulle forberedesnervene har vært litt på spreng! Men nå skal det sies at det føles som alt har vært verdt det! Vi har jobbet med case-oppgave i grupper, og innredet en leilighet denne uken. Noe som har vært kjempe interresangt og veldig lærerikt. Hadde presentasjon av oppgaven, til kunden på lørdag. Både skummelt og gøy.. Men med gode tilbakemeldinger, vart det selvfølgelig enda kjekkere!

Vi hadde også en form for eksamen på tirsdagen. Følte ikke jeg hadde forberedt meg som jeg pleier til en slik prøve. Men før vi reiste hjem på lørdagen, fikk vi igjen prøveresultatene. Og jeg kunne reise hjem med en A i sekken! Var så glad jeg holdt på å sprekke! Hehe... Det var virkelig, virkelig kjekt!! Og må vell innrømme jeg er litt stolt av den! Det gjenspeiler vell litt det, at når man driver med noe en brenner for, viser det igjen! Og samme hvor sliten jeg har vært, så føles det nå som det har vært verdt det! Og man kan senke skuldrene, med god samvittighet!

Kom hjem igjen lørdagskvelden, og da ventet det en liten flokk med "småtroll" på meg. Og det var såå godt å komme hjem! Nydelig! Etter de var kommet seg i seng, ble det både rose, bobler og biff! Så det var en perfekt avslutning på en hektisk uke! Så kjekt å kunne "feire" litt med mine aller nærmeste, i joggisen! Hehe... Alle 4 "kidsa" og mann ❤

Søndagen gikk egentlig med til ingenting! Fantastisk å ikke ha noen planer! Det er faktisk noe av det beste jeg vet om dagen...! Tok oss en tur på besøk til min kjekke bror & co. Så det var egentlig avslapping det gikk i hele dagen. Så mye avslapping det kan bli, med tre barn rundt seg! Hehe.. Hadde håpt på finevær, så vi kunne tilbringe dagen ute sammen, men det slapp vi! Regnet vell hele dagen..! Så det må vi ha tilgode!

Denne uken blir det jobb på salongen. Har vært mindre av det i det siste, da det har vært så mye reising og skole. Så kjenner det skal bli kjekt! Savner litt gjengen der også! Så reiser jeg jo til Kristiansand på fredag, hvor det i helgen skal kåres "Norges mest inspirerende instagrammer". Så da venter det en helg med mye gøy og kos, og lite stress!

Ønsker deg en kjempe fin uke ❤Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Interior

from Oslo

Fra en herlig høstmorgen hjemme.

Da var en hel uke i Oslo snart over.. Trodde kanskje den skulle føles litt lang, men det ble den altså ikke! Stort sett skole og skole arbeid det har gått i. Men har også rukket litt shopping da! Som selvfølgelig er veldig gøy! Ble ikke så mye av det i New York, så greit å få dekt behovet! Hehe.. Ellers har jeg faktisk brukt usedvanlig mye tid på hotellet, og.prøvd å slappe av. Det har vært godt, og helt nødvendig, siden det har vært så hektisk senere tid. Deilig å roe helt ned, og koble av!

Nå skal jeg nyte litt til av Oslo, før skolebenken kaller igjen senere idag, og imorgen. Så gleder jeg meg veldig til å komme hjem til mine små herligheter! Som forøvrig skal på trollfest idag! Denne uken har jeg virkelig gått glipp av mye hjemme..! Det føles ikke like godt! Men nå er det snart gjort, for i år hvertfall! Bare to reiser igjen. Litt deilig å se en ende i ting også, selv om jeg koser meg veldig på skolebenken.

Ønsker deg en kjempe fin helg 🍂

Her ser dere to av mine store favoritter hjemme, gasspeisen og Stingray stolen!

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Everyday life

guns n`roses

Kan nesten ikke tro at en av mine aller største drømmer har gått i oppfyllelse!
Jeg har vært på Guns n`Roses konsert, og det i Madison Square Garden!! Verdens beste konsert arena!

Det høres nesten for godt ut til å være sant, men det er faktisk ikke det! Min aller største konsert opplevelse noen gang! Uten tvil! Har vært på mange bra konserter, men dette overgikk alt! Det kan nesten ikke beskrives med ord... Og vi har sagt det flere ganger i ettertid, at vet ikke om vi gidder gå på konserter mer.. For ingenting kan måle seg med dette! De har jo begynt å dra på årene, men hjelpes for en energi og et nivå! De spilte i nesten 3,5 time. Og det var magisk hele tiden! 25.000 elleville fans i salen, og fantastisk stemning!

For meg har dette vært en drøm siden jeg gikk på ungdomsskolen (forøvrig ikke så veldig lenge siden! neida... joda!) Og bandet har jo vært oppløst så lenge, at jeg trodde aldri jeg skulle få oppleve det! Men når de nå fant sammen igjen, og beynte å turnere, greidde jeg heldigvis å få overtalt mannen min! Virkelig en "once in a lifetime", mulighet. Vi var så heldig at vi fikk med oss et vennepar også. Kanskje litt råflott å reise helt til New York for å dra på konsert? Meen jeg gjør det lett igjen! Hehe...

Kjekkeste gjengen!

Guns n`Roses har en helt spesiell betydning for meg ❤

Jeg var så uheldig å miste min bror altfor tidlig... Han døde helt brått, i altfor ung alder! Guns n`Roses var hans store forbilde. Og han spilte selv i band, hvor de spilte deres låter. Så jeg vaks opp med dette, og ble veldig eksponert for musikken han både hørte og spilte. Siden jeg så sånn opp til han! Han var veldig musikalsk av seg, og kunne få til det meste med forskjellige instrumenter, bare med å høre låtene. Det er noe av det jeg husker best ved han.

I begravelsen hans spilte vi "Knock`in on heavens door", og låten har blitt veldig symbolsk for meg i etterid. Det er ingenting i hele verden som minner meg så mye om han, så den gjør! Og den låten følger meg, hvor enn jeg går.. Tror aldri jeg er ute og reiser f.eks uten at den låten plutselig dukker opp. Så da føler jeg et lite øyeblikk at han er der sammen med meg. Høres kanskje rart ut, men det er spesielt! Og rører meg veldig...

Så for meg var dette noe av det største jeg har fått opplevd 🙌

Savna dej kvar dag, Vidar 💔

Du skulle absolutt vært akkurat her!

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Instagram@ingerliselille