Header

Interior, Tablesetting

table setting

Rart å ikke skulle være hjemme med barna på Halloween, det må jeg si jeg føler på! Elsker å ta del i alt barna skal være med på.. Så idag lengter jeg litt ekstra hjem altså..! Men vi hadde en liten Halloween oppdekking i helgen, hvor vi faktisk koset oss med julemiddag. Hysj, hysj! Egentlig litt for tidlig... Men det var kjempe godt!

Heldigvis tok mannen på seg og ordne gresskar sammen med guttene, så det er på plass! De har hatt nedtelling til Halloween i lengre tid, og synes dette eer så gøy! Så vi for håpe forventningene innfrir.

Det ble ikke en typisk Halloween oppdekking, med masse skummelt "stæsj" i år, men en litt varmere og koseligere variant.. Og jeg for min del likte jeg kanskje det likeså godt! Har pyntet med gresskar og elementer fra naturen.
Hva synes du?

Håper dere alle får en fin feiring idag!

Blir lite feiring for min del, her blir det nok lesing til den store testen vi skal ha på skole senere idag. Og så skal vi beøsøke Kvik Kitchen idag, og tegne kjøkken til caset vårt. Det blir nok kjempe kjekt! Så skal jeg kose meg med bilder fra sosiale medier, og se hva alle andre driver med idag.

Men først, hotellfrokost! Det blir digg!

Happy halloween 🎃

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

morning bliss

Da er dagen kommet... Siste dagen med mulighet for å stemme på "Norges mest inspirerende instagrammer"!

Forrige uke hadde jeg besøk av lokalavisen hjemme, som ville lage en reportasje om meg og finaleplassen i denne konkurransen. Det var selvfølgelig veldig kjekt! Og støtten fra lokalbefolkningen betyr masse! Kjempe takknemlig for stemmer, både fra fjern og nær! Som sagt er ikke forhåpningene de største, siden det er så mange dyktige finalister i denne konkurranse. Men man kjenner jo selvfølgelig på spenningen! Og gøy er det uansett å være en av finalistene! Og jeg gleder meg veldig til å reise til Kristiansand å treffe denne fine gjengen.. Ikke lenge igjen!

Nevnte på insta´en min idag, at jeg er kanskje ikke den ivrigste på DIY-prosjekter. Det er mange andre som er! Og all ære til dem! Mange kreative sjeler der ute! Men med meg strekker desverre ikke tiden til, selv om jeg så gjerne vil! Med jobb, skole og tilhørende reising, instagram, blogg og tre små barn, føles det ut som døgnet har for få timer!

Men visste du at vi har tegnet huset vårt selv? Følte vi måtte det, for å få det uttrykket vi ønsket, og de planløsningene som passet vår familie. Og den største utfordringen var å få plass til alt vi trengde, på færrest mulig kvadrat. Da vi ikke ønsket et veldig stort hus. Vi prioriterte heller unike løsninger innvendig, fremfor veldig store flater.Og mest mulig vedlikeholdsfrie materialer utvending. VI gjorde en god egen innsats før vi kom oss i hus, og det ligger mye arbeid bak, både med planlegging og arbeid. Denne varianten av gasspeis hadde vi foreksempel aldri sett før. Idag er vi stort sett veldig fornøyde med de valgene vi tok! Og føler det var verdt strevet.

Det var en liten kortversjon av vår vei til drømmehuset!

Håper du også kan finne dette inspirerende!

Om du ønsker å gi meg din stemme til "Norges mest inspirerende instagrammer", er jeg evig takknemlig for det


Og husk, det er siste kjangs idag!

Send sms: MI 6 (husk mellomrom og store bokstaver) til tlf.nr: 03811

Ta gjerne turen innom instagram, om du ønsker å se mer av min lidenskap, nemlig interiør og design: @ingerliselille


Med ønske om en fin ukestart 🍁

Jeg er på vei til Oslo igjen!

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Interior, Tablesetting

høstbord

Forrige søndag visste jeg dere noen bilder fra nydelige Herøy! Da var vi på tur for å finne høstens skatter til en borddekking jeg hadde planlagt. Det er bare så mye fint å finne ute noe, både av farge og fasonger. Høstens har så utrolig mye fint å by på! Så tenkte jeg ville vise dere noen bilder fra høstbordet jeg stylet tidligere i uken.

Noen som fikk høstfølelsen?
Serviset og glassene er fra Eva Solo , og de nydelige vasene og pleddet er fra Multitrend .

Med ønske om en kjempe fin helg 🍁🍂


Om du ønsker å gi meg din stemme til "Norges mest inspirerende instagrammer", er jeg evig takknemlig for det


Send sms: MI 6 (husk mellomrom og store bokstaver) til tlf.nr: 03811

Ta gjerne turen innom instagram, om du ønsker å se mer av min lidenskap, nemlig interiør og design: @ingerliselille


Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Everyday life, Lifestyle

Bilde fra da jeg og Renate var i Stockholm. Skjorte fra Arv design.

Føler livet smiler om dagen!

Selv om det er ekstra travle dager nå, med tanke på konkurransen jeg er blitt en del av og at det nærmer seg siste innspurt på skole for sesongen.. Så er nok alt verdt det til slutt! Håper jeg! Ble mye reising også i høst. Og det merkes. I tillegg til alle Oslo-turene på skole, ble det både Stockholm, New York og nå Kristiansand. Begynner endelig å bli kvitt jetlag`en fra vi kom fra USA også nå, så det føles greit..

Reiser til Oslo igjen mandag og blir der hele uken. Da skal vi jobbe med case-oppgave på skolen, så det blir veldig spennende. Og litt skummelt også.. hehe.. Men det er vel en del av det? Uken etter er det Kristiansand som står for tur, med trendaften, og kåring av "Norges mest inspirerende instagrammer". Det blir nok kjempe gøy! Gleder meg til å treffe mange dyktige instagrammere, som jeg tidligere ikke har truffet. Så blir det selvfølgelig veldig spennende med kåring av finalistene! Kan fortsatt ikke helt forstå at jeg er en av de! Men det er selvfølgelig veldig, veldig gøy!

Det venter enda en Oslo-tur, før jeg kan lande helt. Og da er nok julerushet på salongen igang! Hehe.. Så det blir nok neppe kjedelig de nærmeste månedene!

Nå skal jeg jobbe litt med skole-arbeid, så er det jobb imorgen.

Ha en fin kveld alle sammen!

Om du synes jeg er en verdig finalist av "Norges mest inspirerende instagrammer" er jeg veldig takknemlig for din stemme! Det er mange dyktige konkurrenter, så jeg trenger alle stemmer jeg kan få 😘


FOR Å STEMME:

Send sms: MI 6 (husk mellomrom og store bokstaver) til tlf.nr: 03811

Ta gjerne turen innom instagram, om du ønsker å se mer av min lidenskap, nemlig interiør og design: @ingerliselille

💋

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Everyday life, Kids

Jeg elsker å tilbringe tid sammen med mine tre små, om det er ute eller inne, høyt eller lavt!

Folk som kjenner meg, vet at jeg ikke tilbringer spesielt mye tid foran tv-skjermen. Som trebarns-mamma og med en ellers så travel hverdag med både jobb og skole, har ikke det blitt prioritert på veldig lenge. Og når man først er hjemme, er det altfor mye som henger over oss. Men ungene er jo (som sikkert de flest barn er) glad i å se på tv/film.

Og nå har vi nettopp oppdaget den nye streaming-tjenesten Blockbuster, og det passer oss perfekt! Her kan vi leie akkurat de filmene vi ønsker, når vi ønsker det, uten noen form for abonnement. Og det liker vi! Passe ukomplisert! Kidsa synes her er mye gøye filmer å velge i. Masse nytt og godt utvalg, til både voksne og barn. Og fine priser.

Så nå velger jeg å prioritere å se film sammen med barna, og ha litt rolig kvalitetstid sammen med dem innimellom aktiviteter og andre ting. Noe av det kjekkeste de vet når det er helg, er å ha "kino" på kjellerstuen. Slukke lyset, ha på film med høy lyd og kose seg med godteri. Jeg skjønner dem godt! Og koser meg med å kunne ta del i det! Og tror det blir mer av det fremover.

Anbefaler deg virkelig å sjekke ut tjenesten, for den er veldig bra!

//reklame


En liten intro:

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Everyday life, Interior
SMS: MI 6 til tlf.nr: 03811

Ydmyk og stolt over å være en av finalistene til "Norges mest inspirerende instagrammer"! Nesten ikke til å tro, blant så mange dyktige folk rundt omkring i dette land! Så for meg er det en ære å ha blitt plukket ut til finalen, og en seier i seg selv! For det var veldig uventet. Så takk til Abito for nominasjonen!

Nå er det åpent for folk å stemme, frem til 30.oktober. Man kan bare stemme en gang pr.tlf. Om du synes jeg er en verdig vinner, hadde jeg blitt så utrolig takknemlig for din stemme! En knallhard konkurranse, med dyktige finalister, så jeg trenger alle stemmer jeg kan få! Finalen går av stabelen i Kristiansand 11.november, så nå blir det plutselig en sørlandstur også, før året er omme. Så det blir gøy!

FOR Å STEMME:

Send sms: MI 6 (husk mellomrom) til tlf.nr: 03811

Ta gjerne turen innom instagram, om du ønsker å se mer av min lidenskap, nemlig interiør og design: @Ingerliselille

Nå får jeg straks et kjekt morgen-besøk. Hopp og sprett og tjo og hei!

Tuuusen takk på forhånd, til alle som vil avgi en stemme 💋

Alle teller!

Klem fra en hoppende glad og veldig ydmyk Inger-Lise 😃

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Everyday life
vakre herøy

Igår hadde vi en aldeles nydelig dag!

Avsluttet søndagen med å gå oss en tur på Herøy. Og her er det virkelig nydelig! Mobilbilder, uten redigering og filter: Bare vakkert!

Følte for å vise frem den nydelige plassen vi bor på, for alle dere som ikke er kjent her. Og slike dager er det virkelig vakkert! Og se hvordan lyset forandre seg på minutter, er fasinerende.

Havblikk 🙌

God ukestart alle sammen!

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Interior
jippiiiii!

🍁Hoppende glad!!
Jeg er en av finalistene i Abito sin kåring av "Norges mest inspirerende instagrammer"! Denne meldingen kom veldig uventet på meg, da vi var på vei hjem fra USA. Og jeg kan nesten ikke tro det! Føles uvirkelig! Og det blir såå spennende! Jeg er i godt selskap med flere andre veldig dyktige instagrammere. Og det blir mulig for folk å stemme, i tillegg til at juryens stemmer teller 50%. I løpet av dagen/morgendagen får vi vite mer om hvordan stemmingen skal foregå, Så da håper jeg at du vil gi meg en stemme! Det hadde betydd veldig mye for meg! Det blir en tøff konkurranse, så jeg trenger deres hjelp!

Abito er et nyhetsnettsted for bolig, for alle som trenger inspirasjon, råd, tips og nyheter om boligstoff. De skriver om design, oppussing og trender. Anbefaler dere å kikke innom nettsiden deres. De har også en veldig fin instagram, hvor de deler masse fin inspirasjon.

Nå skal vi gå oss en tur i det deilige høstværet!
Ha en fin søndagskveld 🍁

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Everyday life, Lifestyle, Style

Vel hjemme etter fantastiske dager i New York ❤

Et bilde fra Time Square.

Kan rett og slett ikke få nok av denne byen! Love it! Og konserten...? Maaagisk ✨

Mye som skjer om dagen, så jeg ligger litt etter med bloggingen, men det kommer nok både ett og kanskje to innlegg om New York. Så håper du tar turen innom igjen!

Ha en fin fredagskveld !

Klem fra meg 💋

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Everyday life

Bilde fra Google.

Plutselig på vei til New York!
Og det føles faktisk litt uvirkelig... Har ikke rukket å tenke på at vi skal på tur engang!
Etter noen fine dager med Levi i Oslo, kom vi hjem igår, og byttet koffert. Mer eller mindre...Fikk selvfølgelig pakket til kidsa også, som er så heldige å få feriere med besteforeldre i helgen, før "bigsis" tar over.
Siste par månedene har det vært veldig mye reising, og jeg føler jeg har bodd i koffert..

Men nå kjenner jeg also på spenningen med å vær på vei til NYC! En fantastisk by, som jeg gleder meg veldig til å komme tilbake til! Siden det kom litt brått på, har vi egentlig ikke planlagt så mye... Annet enn at vi på mandag skal på Guns n' Roses konsert! Og det er stort for meg... veldig stort! Og at vi skal få oppleve det i Madison Square Garden kan jeg nesten ikke tro! Så dette er noe jeg gleder meg veldig til! Og "unnskyldningen" for at vi reiser hit akkurat nå..

Og av erfaring vet vi at byen har veldig mye spennende å by på! Så dette blir utrolig gøy!

Om du har noen gode NYC tips, blir jeg kjempe glad om du vil dele dem med meg!?

Happy weekend ❤️

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Instagram@ingerliselille