Header

Everyday life, Kids

Hipp hurra for Kasper`en vår som er 8 år idag 🎈

Fra slektstreffet idag. For meg er barnebursdagene veldig spesielle.

Her har det gått i bursdagsfeiring i flere omganger. Vi startet med famileselskap forrige helg, for både Kasper og Levi. Igår hadde han garasjefest med kompisene sine. Og det slo an! Det ble både synging, dansing og pil & bue konkurranse, i tillegg til mat, kaker, og flaske-tuten-peker på.

Idag har vi vært på slektstreff på Rovdestranda, med familien til mannen min, på farsiden. Så av den grunn hadde vi ikke planlagt feiring idag. Men det blei ikke helt fritt. Ble både kake, bursdagssang og gaver der også.

Så jeg har inntrykk av at bursdagsgutten er fornøyd med årets feiring! Som tema til barneselskapet valgte han Minions, og det kommer det et eget innlegg om imorgen. Gleder meg til å vise dere! Elsker å ordne til temabursdager til guttene. Bare 3-4 dager til neste. Så nå skal det "pauses" et par dager før det er på`n igjen.Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Interior
på soverommet

Noen nyheter har flyttet inn på soverommet også.

Kunne plutselig ikke få nok av det rosa! Hehe.. Så her et det nyeste tilskuddet! Nemlig verdens fineste puff fra AYTM! Dette merket har bare SÅ mye lekkert, at jeg kan nesten ikke få nok! Og puffen passet jo perfekt inn her, spør du meg!

Bildeveggen er fra Favoritdekor.

Sengeteppet er også fra AYTM.

Fortsatt veldig fornøyd med de rosa veggene på soverommet!

I utgangspunktet var jeg tenkt å male den mørkegrå veggen bak sengen, lysere grå. Men er foreløbig liker jeg veldig godt kombinasjonen. Så får vi se om jeg får lyst på mer endringer etterhvert. Men det kjennes ut som det blir værende slik en stund til.

Nå går turen en liten tur til sentrum, for en aldri så liten shoppingrunde, tror jeg? Skal hvertfall kikke litt i butikker, før jeg snart skal på skolen igjen.

Ha en fin kveld 🍂

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Da var jeg på vei til Oslo igjen!
Klar for en ny runde på Norsk Interiørskole.
Og det er alltid kjekt med nye fag, denne uken skal vi blant annet innom interiørpsykologi. Noe jeg synes høres veldig spennendes ut!
Litt nerver for presentasjonen jeg har jobbet med to siste ukene... men det er vell bare sånn man må regne med!?

Ha en deilig dag alle sammen!!
Jeg reiser fra sommer til høst, tror jeg?
💋

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Interior

Å få nyte en "sommerkveld" på takterrassen i slutten av september, hadde jeg kanskje ikke forventet! Men for en fantastisk dag, og dette må jeg si var en perfekt avslutning på en fin helg! Glad vi ikke hadde pakket sammen utemøblene ennå.. Se så fint det var ikveld da! Firegloben fra Multitrend skaper virkelig fin stemning.

Det aller beste er at det ser ut til å at det skal vare enda en uke! Høres nesten for godt ut til å være sant... VI har hatt en skikkelig fin helg, med magisk vær, omringet av masse fin familie og gode venner. Hva er vell bedre enn det?

Kvalitetstid ❤

Vi fikk en litt trist start på dagen idag da... Siden storesøster flyttet hjemmefra. Det er rart for oss alle! Og selvfølgelig veldig trist! Vi har jo alle visst at dagen kom, men det er uansett vondt... Brorene visste nesten ikke å komme over det, etter hun var dradd. Vanskelig for de små å forstå hvorfor "syste" må flytte! Men det går seg nok til. Og hun har en kjempe spennende tid foran seg. Har sagt det før, men må si det igjen... Jeg er så utrolig stolt over valget hun har tatt! Og jeg unner henne alt det beste, spesielt i tiden fremover over nå! Vet hun er spent... Men jeg vet også at hun er tøff nok til dette! Så gleder vi oss veldig til hun kommer hjem på perm!!

Med ønske om en fin ukestart til alle der ute 🍂

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Interior

Slik har vi det idag ☀

En aldeles nydelig høstdag! Solen skinner fra skyfri himmel, og jeg er inne og shiner hus og baker. Vi skal feire bursdagene til Levi og Kasper idag. De fyller ikke år før neste uke, men siden Julie reiser i forsvaret imorgen, følte vi for å ta feiringen litt på forskudd. Så her blir det fullt hus og stormende jubel om noen timer! For øyeblikket er gjengen på "åpen brannstasjon" imens jeg ordner hjemme. Veldig kjekt med en storesøster som er så flink med brorene, og tar de med på masse gøy. Det blir et stor savn for oss alle når hun nå reiser 😭 Så det blir nok en tung dag imorgen.. Så idag må vi bare nyte!

Fortsatt god helg alle sammen 🍁

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Everyday life, Kids

I en travel hverdag er det viktig å huske på hva som virkelig betyr noe!

Nå har Mika gått opp til 80% barnehageplass, og har dermed "bare" fri onsdagene. Han stortrives i barnehagen, og det er mye lettere å levere han nå som han er der flere dager i uken. Men vi får selvfølgelig litt mindre tid sammen da... Så da er det viktig å nyte den tiden man har! Levi har nå gått opp til 100% barnehageplass, siden det er siste året, og han er russ. Da er det viktig ikke å gå glipp av noe. Så onsdagene fremover nå, er det bare meg og Mika. Litt rart... Men også litt godt! Er ikke så veldig mange timene heller, da storebror er ferdig på skole litt over kl. 13.

Men jeg har hvertfall en plan om at den stunden skal vi kose oss sammen. Så idag når storebrødrene var dratt avgårde, slappet vi først litt av med barne-tv, så var det bading, før vi kledde oss og gikk ut på tur. Først litt "moped-kjøring", etterfulgt av en skogstur, på fjellet bak huset vårt. Og det var skikkelig koselig! Lille venn er plutselig blitt stor, og mestrer mer enn mamma kanskje tenkte. Jeg har stort sett bært han i bæremeis til nå, men plutselig kunne de små føttene gå litt lenger enn jeg kanskje trodde. Så det var veldig kjekt! . Vi fant sopp og kongler, så forskjellige dyr og jeg nytte både lukten og synet av skogen, som var kledd i høstfarger. For en deilig årstid! Og for et flott vær!

My precious ❤

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Everyday life, Interior

Lysestakene og vasen på peishyllen finner du hos Multitrend.

Her går egentlig dagene i ett! Men idag hadde vi ingen spesifikke planer, og det er så godt! Mer enn nok vi skulle ha gjort... Men av og til er det digg å ikke planlegge for mye!

Jeg har egentlig en hektisk uke foran meg, så greit å forberede seg litt! Så idag har jeg startet å skrive ny oppgave, som skal presenteres neste uke når jeg reiser til Oslo igjen. Ellers har vi kurs på salongen imorgen, som jeg gleder meg til! Høstens trender innen klipp og farge er jo alltid spennende! Behandling oppdaget jeg plutselig også at jeg hadde.. Tirsdag og torsdag er det jobb, Onsdag har jeg et par tlf.møter, et kundebesøk, i tillegg til et tegneprogram som må studeres. Fredag har de to minste time med øyelege, så da går turen til Ålesund.

Lørdag skal vi ha en liten avskjeds-happening for Julie som reiser i forsvaret på søndag. HJELP! Da er det plutselig et faktum! Det blir veldig, veldig rart... og trist! Men satser på det går fint! Hun har hvertfall en veldig spennende tid i vente! Og jeg er så stolt over det valget hun har tatt! Nå er egentlig det store spørsmålet om vi skal feire guttene sine fødselsdager også i helgen, og slå to fluer i en smekk!? De har egentlig ikke bursdag før helgen etter, men da skal vi på slektstreff... Så kanskje fornuften må slå inn, i følge mannen? hehe..


Refreshments er viktig når man sitter og skriver oppgave! Og det gjør jeg ofte her.

Ha en fin kveld alle sammen 🍂

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Interior

Her er det mye farting om dagen..
Nå er jeg akkurat kommet hjem fra Oslo igjen, etter noen dager på skolebenken.


Idag rakk jeg å ta en tur innom Woodsagentur før jeg skulle reise.
Og for (!) et showroom sier jeg bare 🙌
Her kunne jeg bodd!


Så synes jeg det er så kjekt å kunne dele inspirasjonen jeg får når jeg er ute og reiser, med dere.
Atmosfæren her var bare fantastisk!
Folkene super hyggelige og deilig servering fikk vi også.

Det jeg synes er ekstra kjekt med Woodsagentur er at de fører merker litt utenom det vanlige, som Serax, Ole Gjerløv-Knuden, Vibeke Scott, Valerie Objects, Langkilde & Søn, P.A.P m.fl.

Legg merke til den nydelige fargepaletten de har valgt på veggene 👌
Desse er fra det nyeste fargekartet til Jotun. Kjekt å se at det blir mer farger, og ikke minst de dype tonene. Gjett om jeg fikk lyst å male nå da!!

Digger også miksen av materialer og former! Merket Serax, som de fører, hadde bare så utrolig mye lekkert. Både innen møbler, belysning, glass og serviser. Har sett de har mye lekkert innen serviser og glass tidligere, men ante ikke at sortimenetet var så stort!

Tusen takk for masse herlig inspirasjon Woodsagentur!

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Everyday life, Interior

På vei til et møte idag, gikk jeg tilfeldigvis forbi denne koselige gaten her. Så på vei tilbake kunne jeg ikke annet enn å ta turen innom Damstredet. Her var det bare så utrolig koselig! Gamle, små trebygninger i herlige fargekombinasjoner. Noen av husene er faktisk helt tilbake fra 1800 tallet.

Etter jeg begynte å studere interiør og design, merker jeg at interessen for faget bare vokser og vokser! Og man blir så mye mer oppmerksom på ting rundt seg, bygninger og arkitektur -ikke minst. Føler man finner inspirasjon på en helt ny måte. Og det er veldig, veldig gøy! Og etter et par dager på skolen også, er jeg veldig inspirert om dagen.

Nå et det natt igjen! Og imorgen ettermiddag reiser jeg hjem igjen.. Dagene flyr forbi!

Natt natt ✨

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Etter en altfor kort natt, startet dagen tidlig med møte på jobb. Så hjemom å trykke litt ned i kofferten, før turen gikk videre til Oslo.

Nå venter Norsk Interiørskole igjen, og jeg er kjempe klar for å lære nye fag!
Men først fremføring av en presentasjon jeg har jobbet med siden sist samling..
Gru-gler meg litt til det må jeg si! En første gang for alt! Temaet er designere, og jeg har skrevet om Eero Saarinen. Veldig interesangt, inspirerende og lærerikt!

Så heldig å ha en nevø som kan litt mer om presentasjoner enn meg, så han har vært så snill å komme med noen tips.
Ikke bare, bare å sette seg på skolebenken igjen etter snart 15år! Har skjedd litt siden da.. Hehe... Heldigvis er jeg veldig glad i å lære nye ting!

Ha en fin kveld ❤️

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Instagram@ingerliselille