Header

Interior
interiør og design messe

Forrige uke var jeg I Stockholm, i fobindelse med lanseringen av ”Himla signed by Daniella Witte”. Valgte å ta noen dager ekstra der, når vi først tok turen.

Vi brukte et par dager på Formex messen, for å se på høstens nyheter og få litt ny inspirasjon.

Og det blir, uten tvil mer varme og lune hjem fremover. . Fargepaletten går i brente, dype jord-farger, sofistikerte og lune tekstiler, strukturerte og tunge materialer. Kerakmikk, lin, velour, skinn og litt råere materialer kommer det nok også mer av. Ikke uten grunn at "Hygge" er det mest brukte ordet når det kommer til interiør om dagen! Det beskriver tendensene veldig godt!

Jeg gleder meg til å ta fatt på høsten og alt den har å tilby! Men gleder meg til å bli enda litt mer inspirert idag, da turen går til Oslo Design Fair. Starter dagen med pressefrokost der. Så får vi se hva spennende dagen ellers bringer!

Tenkte jeg ville dele litt av inspirasjonen med dere, så her er litt bilder fra Formex messen.

Jeg er hvertfall inspirert!

Om du ønsker å se litt mer fra Oslo Design Fair, og ellers hva jeg driver med i Oslo, følg meg gjerne på instagram. Der oppdaterer jeg Story jevnlig.

@ingerliselille

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

nio rum

På torsdag var jeg så heldig å få ta del i lanseringen av Himla sin nyeste kolleksjon: Himla signed by Daniella Witte. Dette foregikk på "Nio Rum" i Stockholm. Fantastiske lokaler!! Og den nye kolleksjonen til Himla passet bare så godt inn her! Atmosfæren var magisk! Borddekkingen likeså, og vi fikk servert kjempe god mat. Virkelig en opplevelse!

Daniella Witte jobber både som stylist og fotograf, og har både stylet og tatt bildene for Himla. Hun tolker produktene så utrolig fint. Som dere kan se på bildene her. Man får bare lyst å ta og føle på de.


Himla har et vidt spekter av produkter, i segmentene: Bed, Living, Dining og Bath. Og kvaliteten er helt fantastisk! Du kan se mer av produktene her.

Daniella har lenge vært en stor inspirasjon for meg, så det var utrolig gøy å få treffe henne.

Fikk flere nye bekjenskaper også, og massevis av inspirasjon!

En kveld som virkelig vil bli husket!


Såå vakre bilder!

Håper du også finner inspirasjon i de fantastiske bildene til Daniella ✨

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Style, Lifestyle, Everyday life

Et bilde fra "Gamla Stan"! I skjorte og kinono fra @arvdesign .

Tidlig igår ankom jeg Stockholm.
Min første gang her, så det har jeg gledet meg veldig til!
Er her sammen med Renate, en venninne fra Sørlandet. Henne traff jeg faktisk gjennom instagram. Og gjensynsgleden var stor da vi treftes igjen, på Gardermoen.

Igår var vi på Formex, interiør & design messen i Stockholm.
Idag gleder vi oss til å se og oppleve mer av den fine byen her. Så om du har noen tips om butikker, restauranter eller "must sees" her, så er jeg takknemlig for gode tips!
Ikveld skal vi på Pressemiddag med Himla, og det blir såå spennende!

Måtte vise dere det flotte hotellet vårt også.
Her er et par bilder fra første etasje av hotellrommet! Jepp, det stemmer... vi har faktisk to etasjer! Hehe.. og det er fantastisk flott!! Så herlig atmosfære her 👌
Hotellet heter Miss Clara, og anbefales på det sterkeste!

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Everyday life, Kids, Lifestyle

3.klassingen vår, Kasper.

Da var hverdagen et faktum! Skolestart for "størstemann" idag, noe som betyr at hverdagen har slått inn for fullt! Som mamma må jeg få lov å være litt stolt, hva? Det er en litt spesiell følelse hver "første skoledag" synes jeg! Ikke bare barna som er spente... Men Kasper hadde en alle tiders start i 3.klasse idag, og det er selvfølgelig veldig godt å høre!

Beklager dårlig bildekvalitet men det ble et snap-bilde av alle ting...

Etter å ha levert Kasper på skolen, startet jeg selv dagen på salongen, som kunde 🙌

Det anbefales! Virkelig! Nye blonde striper og shining av bryn. Super fornøyd! Så da er jeg også klar for en travel hverdag igjen!

Om du ønsker å booke time med noen av de flinke jentene på salongen, kan du bestille time her: Cameloon , eller laste ned Fixit app´en og søke opp Cameloon.

Dagens anbefaling 😉


Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Everyday life, Kids
før skolestart

To av favorittene!

Tenk, da var sommeren over! Og imorgen er Kasper klar for 3.klasse.. Føles rart! Tiden går så innmari fort etter man får barn. Vi som ikke visste hvordan vi skulle få sommeren til å "gå opp", med tanke på at han skulle ha 2 måneder ferie, mens vi som foreldre bare skulle ha 3 uker. Heldige er vi som har behjelpelig familie og gode venner. For den "kabalen" gikk veldig fint opp i år!

For månedsvis siden bestilte vi billetter til Minijugend festival i Ålesund, hvor Marcus & Martinus var hovedpersonene som skulle stå på scenen. Dette har vi holdt hemmelig for guttene. Så det var veldig kjekt å overraske dem, og avslutte sommerferien med sin aller første, store konsert! Så der var vi igår. Og vi var så heldige med været også! Så det var en kjempe kjekk opplevelse, for store og små! Nå lurte de bare på om M&M t-skjortene var nyvasket og klar til morgendagen.. Hehe.. Herlige små ❤

Dagen idag har gått med til litt forberedelser for den kommende uken. Mye som skjer om dagen, og ikke bare enkelt å få timeplanen til å gå opp, med mye som skal organiseres. Men det er bare å hoppe i det! Nå er vi hvertfall klar for skolestart imorgen, så få vi ta en dag av gangen etter det!

Håper helgen din har vært fin ❤

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Lifestyle, Style
kimono crush

Innom og ønsker alle en fin kveld!

Litt sliten om dagen, så jeg rekker ikke over alt jeg så gjerne skulle gjort... Mye som skjer utover høsten nå, som krever mye planlegging. Så bloggen har ikke blitt like ofte oppdatert siste tiden. Men jeg kommer nok sterkere tilbake!

Tenkte jeg ville vise dere mitt favoritt-plagg om dagen. Det er denne kimonoen fra Arv. Har allerede vært mye brukt i sommer, men føler meg ganske sikker på den blir brukt minst like mye utover høsten. Føler den kan brukes til alt! Et lite tips for å kunne bruke "sommer-favorittene" utover høsten, er å kle seg i lag på lag. Det funker alltid! På våre kanter, hvor været skifter flere ganger iløpet av en dag, kan det være en stor fordel. Da kan man enkelt kan ta av eller på et lag, ettersom været skifter. Kanskje supplere med et varmt skjerf etterhvert, så har man plutselig et nytt antrekk!

Forrige uke var jeg en tur i Ålesund, og da måtte jeg selvfølgelig innom butikken deres i sentrum. Og den nye kolleksjonen deres er bare så lekker! I tillegg er det visst snart en ny kolleksjon på vei også. Kjenner jeg gleder meg allerede til å se nyhetene som kommer! Høres veldig spennendes ut!


Kimonoen heter Frenke Coat, og finnes også i en nydelig blå farge.

I helgen går turen til Ålesund igjen, og gjett hva?

Vi skal på Marcus & Martinus konsert! Mini-jugend står på programmet, og vi har noen småttiser her i hus som gleder seg ellevilt! Skulle gjerne deltatt på Jugend, men men... En tid for alt! Hehe... Gøy blir det nok uansett!

Natt natt ✨

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Interior
some inspiration

Har siste tiden delt litt mer inspirasjon på instagram kontoen min. Det har fått god respons, så det er gøy. Kjekt med litt variasjon. Og gøy å dele litt av det som inspirerer meg! Hva synest du?

Instagram byr på så utrolig mye inspirerende bilder, og fine folk, ikke minst! Elsker å sitte å scrolle nedover og bli inspirert! Som dere ser faller jeg lett for lekre bad og soverom! Det finnes så mye fint der ute 🙌

Nesten sånn man får lyst å pusse opp allerede! Hehe... Hysj!

Ta gjerne en tur innom instagram feeden min @Ingerliselille


Natt natt ✨

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Interior
tropenetter

Med dette bildet vil jeg ønske alle en fortsatt god helg 🍀

Litt igjen av den ennå..! Så det er bare å nyte i vei! Her gikk luften litt ut ikveld...! Men jeg drømmer fortsatt om noen kvelder med deilige temperaturer! Har ikke vært for mange av dem i sommer! Meen jeg har fortsatt et lite håp, da jeg føler vi ofte får litt sommer akkurat i de tider skolene starter, og det egentlig nærmer seg høst. Så hååper...! Føler oss helt klar for hverdag for alle "mann" igjen nå.. Skal bli godt med rutiner... Men først litt "Prison Break"!

Natt natt ✨

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Interior
er best ute!

Ingenting er vel bedre enn livet utendørs! Det være turer i fjell og fjøre, og den utrolig vakre naturen vi omgir oss i. Veldig glad i å bruke de fine tur-områdene vi har i nærmiljøet. Og det har vi fått gjort litt av i sommer. Selv om vi aldri rekker over så mange turer som vi skulle ønske, så har det hvertfall blitt noen. Tenkte å lage et eget innlegg om noen av turene senere.

or meg er det også viktig med trivsel utendørs hjemme. I år har vi prioritert å komme litt mer iorden både på den ene og andre uteplassen. Det synest jeg er skikkelig kjekt! Tror det er flere her i hus som også er glad for det! Den nyeste uteplassen vår har dere jo allerede sett litt bilder av. Her ser dere en liten veranda vi har, med utgang fra stuen. Her er mannen nettopp ferdig å legge nytt dekke. Kjiper`n å måtte bytte ut dette allerede etter 3 år. VI valgte faktisk vedlikeholdsfritt terrassedekke (trodde vi) da vi bygget hus. Så feil kan man ta! Det var rett og slett helt ødelagt..! Så da hadde vi ikke annet valg enn å legge nytt. Etter vi la Møre royalimpregnert terrassebord på den nye uteplassen, fant vi ut at vi ville ha det samme her. Var litt spent, siden vi likte så godt fargen på det "vedlikeholdsfrie" vi hadde før... Men ble heldigvis veldig fornøyd med resultatet! Neste prosjekt her nå, er trapp opp til takterrassen. Hurraaa! Så ting skjer.


Og idag kom jeg faktisk hjem fra jobb til ferdig-montert garasjeport! Det er nesten ikke til å tro..! Og den er så fin! VI har hatt en veldig uferdig garasje altfor lenge... Men nå ser vi faktik en ende i det! Og det er sååå digg! Alt henger liksom litt sammen på baksiden av huset vårt, så det skal bli kjempe deilig å få ferdgstillt dette etterhvert.

Nå er natt her! Straffer seg med en fineværsdag som vi hadde igår.. Har vært helt utslått av allergi idag! Nå høljer det forøvrig ned, så da retter det seg vel fort igjen.. Håper jeg! God natta ✨


Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Interior
designlamper

Nylig flyttet denne skjønnheten inn hos oss 😍

Ja, jeg vet jeg er svak for design... Og det er noe spesielt med designlamper, det er ikke til å komme forbi. Denne har jeg virkelig ønsket meg! Og er såå glad for at den er min! Var så spent før jeg fikk den opp..! Men synest virkelig den passet godt inn her! Har ikke vært helt fornøyd med dette hjørnet etter vi ommøblerte, og tok ned lampene som hang her tidligere. Vet fortsatt ikke om jeg er 100% fornøyd, men lampen er jeg hvertfall fornøyd med! Og kroken ble mye mer tiltalende nå synest jeg!

Lampen er fra merket Gubi, og du finner den hos Moodings.

Har også en plan om en personlig bildevegg på veggen bak her. Det krever bare så mye planlegging, så det blir utsatt og utsatt. Men kanskje et prosjekt for høsten? Vi får se etterhvert! Noe sier meg at det blir en veldig hektisk høst! Spennende, men hektisk...! Så ikke sikkert det blir tid til så mye her hjemme...? Men høsten er liksom litt tid for prosjekter.

Time will show!

Håper du får en fin tirsdagskveld 🍀


Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Instagram@ingerliselille