Header

Everyday life, Interior
@ingerliselille

Et lite sammendrag fra instagram profilen min siste tiden!
Er ikke like aktiv på blogg, nå som det er sommer... Selv om vi er tilbake på jobb og i barnehage, har barna litt mer fri enn ellers, så da blir selvfølgelig de prioritert! Men instagram oppdaterer jeg en gang eller to for dag. Så følg meg gjerne der, om du ønsker! Der går det i hovedsak i interiør, men med en liten touch av andre ting. Deler også litt mer "everydaylife" på story`en der! Ta deg en tur innom da! Og kom gjerne med tips om fine instaprofiler, om det er din egen eller noen du liker godt. Alt innen fashion, mote, hår & make-up, livsstil, interiør... You name it!

Du finner meg her: @ingerliselille 💋

Her blir det tidlig kveld idag, da jeg er helt utslått av allergi!

Håper du får en fin kveld 🍀

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Interior
kidsroom

Jeg er veldig glad i å innrede barnerom, og forandrer stadig vekk litt på rommene til gutta. Nå har det blitt litt små forandringer på Levi sitt.rom. Han synest det er veldig gøy når jeg shiner og styler rommet hans. Bare så synd det varer i max en dag! Hehe... Men sånn er det med barnerommene her i hus. Klart de må få leke og styre sånn de ønsker. Bare synd at han synest det er så kjedlig å rydde! "Ej e so sliiiten, mamma" er standard kommentar når jeg ber ham rydde på rommet.

I desse sommerdager er det mye overnatting på guttene, så da er det en natt på Levi sitt rom og en natt på Kasper sitt rom. Og de er aldri så flinke og leke sammen som etter de har lagt seg! Kan ikke skjønne det der?! Da er de så enige som aldri før! Så nå har de køyet her på Levi sitt rom, men jeg hører fortsatt de leker. En bitteliten stund til så må det bli natt!

x


Det meste av interiør til barnerommene finner jeg faktisk hos Minikids . Anbefaler deg en tur innom den fine nettbutikken deres!

Her har vi faktisk ingen planer for kvelden, så spørst om det blir et aldri så lite "Prison Break" maraton?! Ble fort litt hektet kan man vell si? Spennendeee!!

Ha en fin lørdagskveld ❤

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Interior
ost, kjeks & rødvin

Fra en veldig impulsiv ost, kjeks & vin kveld for et par uker siden.

Så kjekt når flere enn oss er impulsive, og stiller på kort varsel! Lite som slår en koselig kveld med kjekt selskap og god mat!
👌

Spesielt glad i ordne til, når det blir litt "på sparket", for da rekker jeg ikke å stresse!

Så var det natt igjen! Dagene flyr! Nesten ikke til å tro at juli snart er over,,, Vi har vært så heldig å få gå til dekket bord, to dager på rad nå. Det er så digg når man kommer fra jobb! Hverdagsluksus 🙌

Natti ✨

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Interior
kitchen

Her på kjøkkenet trives jeg veldig godt! Skal ikke skryte på meg at jeg er en veldig flink kokk...! Men jeg liker meg alikavell kjempe godt her! Er veldig fornøyd med valgene vi tok da vi bestemte oss for kjøkken. Nå er det faktisk tre år siden vi flyttet inn, og jeg er like fornøyd nå som da! Og det er en god følelse!

Benkeplaten vår er av betong, og det er kanskje den som "gjør" mye av uttrykket på kjøkkenet vårt. Det gir en aldri så liten industriell touch, i kombinasjon med barkrakkene fra Tolix. Og benkeplaten var vel det første innvendige valget vi tok da vi bygde hus. Dvs. det hadde vi bestemt oss for at vi skulle ha før vi begynte å bygge. Og selvom vi ble frarådet å velge det, er vi veldig glad vi følte magefølelsen der. Overskap valgte vi bort, og det har vi faktisk ikke savnet. Vi fant ut at vindusløsningen i vinkel som vi ønsket, ville bli finest uten. Og mannen mener vi fikk mer enn nok kjøkkenskap uten overskap! Hehe...

Spiseplassen på kjøkkenøya blir også mye brukt. Ikke bare til å spise, men det er sosialt å sitte her menst det lages mat. Kjekt at man sitter overfor hverandre. Den første kaffikoppen om morgenen blir som oftest her... I tillegg liker jeg å sitte her menst jeg jobber på data`en, eller leser et blad.

De store vinduene vi har i spisesteuen gir så fint lys til kjøkkenet. Det, utsikten og takhøyden på nesten 4m er vel noe av det vi er mest fornøyd med i huset! Himling gjør uten tvil noe med romfølelsen!

Natt natt ✨

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Everyday life, Lifestyle, Style
arv

Hei hei!

Her lever vi fortsatt i litt feriemodus, selv om hverdagen er tilbake! Derav litt mindre blogging også... Denne uken har vi startet på jobb igjen, og de to minste er tilbake i barnehagen. Eldstemann har fri noen uker til, så han er litt her og der om dagen, og trives veldig godt med det! Ingenting som er så gøy som overnatting med venner og familie, sene kvelder og mye utendørs aktiviteter! Bigsis er i Spania og nyter det deilige sydenliv! Bare litt misunnelig på dem! Hehe...

Som dere sikkert allerede vet, er jeg veldig svak for norsk design. Både når det kommer til interiør og klær. Tenkte å tipse dere om at Arvdesign nå har kommet med ny kolleksjon! Her snakker vi norsk design til en fin prislapp altså! Denne kolleksjonen er kanskje enda mer variert enn tidligere, da den inneholder både kjoler, skjørt, topper, kimono og ja... rett og slett mye lekkert! Jeg elsker det stilrene uttrykket på designet deres! Og tenkte å vise dere en av mine favoritter fra kolleksjonen 👌

"Nanna" heter denne skjorten, og har en kjempe deilig kvalitet.

Så må jeg nevne at i tillegg til lekkert design, er damene bak Arv så utrolig hyggelige og service-minded! Og jeg elsker å handle på butikker hvor betjeningen virkelig brenner for det de holder på med! For meg er det ekstra gøy at de holder til i Ålesund da, som ligger så nærme oss. Så får jeg muligheten til å ta turen innom desse kjekke damene innimellom!

Jeg heier på dere Maria og Trine-Hege ❤

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Interior

Da var ferien over, og hverdagen et faktum!

Det gikk som vanlig altfor fort.. Men hverdagen er ikke så aller værst den heller! Nå ser det faktisk ut som sommeren også kanskje melder sin ankomst..? Håper, håper! Egentlig litt i seneste laget da, siden ferien er over. Men takker aldri nei til finevær!

VI har faktisk begynt å se "Prison Break", sånn ca. (vet ikke hvor mange) år etter alle andre! Men svært i det hele tatt å se en serie for å være oss! Så nå skal vi se en episode eller to av det, før det er natt. Altfor spennende!!

Friske blomster fra butikken, har i sommer blitt byttet ut med friske markblomster. Synes det er herlig å få litt av den fine naturen inn! Og det skaper sommer-følelse, om ikke været har vært helt tilstede!

Nyt kvelden ❤

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Everyday life
is not forever...

En sovende Mika, i fanget til en sovende "Oldelom".

Litt tom for ord om dagen... Og det skyldes nok min "mommo´s" bortgang.

Fredag tok vi et siste farvel, noe som var ubeskrivelig tungt 💔
Som barnebarn og oldebarn til dette fantastisk hardarbeidende kvinnemennesket, kan jeg ikke vær annet enn takknemlig for alle fine år vi har fått sammen! Føler meg heldig som har hatt et så nært og godt forhold til henne. Mommo har vært helt unik, limet i storfamilien, med et hjerte av gull, og en fantastisk omsorg for alle som kom under henne. Hun har lært oss viktige verdier i livet, som jeg håper at jeg kan bringe videre til mine.

Mommo hadde humor, tilstedeværelse og positivitet... Hun var inkluderende, omsorgsfull, forfengelig, varm, kjærlig, rettferdig, sosial og veldig glad i alle sine.

For oss var hun gull ❤

Og savnet er allerede ufattelig stort 💔

Dette bildet er fra morgenen mommo døde...

Og dette fra dagen hun ble begravd..

Mommo var veldig engasjert i været. Og stillheten desse to morgenene var helt spesiell.

Havblikk ❤


"God saw she was getting tired,and a cure was not too be.

So he put his arms around her, and whispered: Come with me.

With tear-full eyes we watched her suffer and fade away.

Although we loved her deeply , we could not make her stay.

A golded heart stopped beating, hard working hands put to rest.

God broke our hearts to prove us, he only takes the best!"


...until we meet again!

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Everyday life

Hei hei!

Litt stille herifra om dagen...

Vi har sommerferie nå, og jeg har bevisst valgt å være litt mer "av", både her og på sosiale medier. Viktig å kjenne på at man har helt fri! Innimellom hvertfall.. Dagene går fort, selv når man har ferie og "bare" er hjemme. Det er tredje og siste uken vår med ferie sammen nå. Startet med en liten, fin uke I Danmark, sammen med gode venner. Det var full fart, med park-liv hver dag. Men veldig kjekt!

Nå har vi begynt på andre uken hjemme. Har forskjellige prosjekter vi jobber med utendørs, som må prioriteres. Nå er det garasje som endelig skal ferdigstilles, en del murpuss som skal bli ferdig, i tillegg til at det snart blir asfalt. Og slike ting tar tid. Så da er det greit å bruke dagene nå som man har litt ekstra fritid. Når man kommer på jobb igjen, strekker ikke kveldene til så veldig mye...

I slutten av forrige uke fikk vi igjen kjenne på hvor skjørt livet er, da min aller kjæreste mommo gikk bort 💔

Hun har vært syk og svak en lenger periode nå, men allikavell har det gått så veldig fort. Og det er såå trist at hun ikke er blant oss lenger! Uvirkelig...! Savnet vil bli enormt! Men jeg er så takknemlig for alle gode minner vi har, både som barnebarn og oldebarn. Hun var et ja-menneske av de sjeldne, og tok del i alt hun ble spurt om. Et hjerte av gull! Kjenner jeg egentlig ikke kan finne ord som beskriver hvor varm og god hun var! Og vi er heldige som har hatt et så nært og godt forhold til henne! Vanskelig å forestille seg tomrommet hun etterlater.. For det blir nok enda større etterhvert!

Med andre ord, ble kanskje ikke ferien helt som vi hadde tenkt... Men vi har allikavell fått tilbragt mye av tiden sammen med familie, og hatt fine stunder hvor vi har minnest den gode mommo`a vår. Og man blir mint på hva som virkelig betyr noe her i livet! Man må være tilstede, og ta vare på de små øyeblikkene! Man vet aldri når det er for sent...!

På fredag skal vi ta et siste farvel, noe som er ufattelig trist å tenke på 💔

Dette bildet tok jeg fra stuen hjemme, den morgenen mommo døde 💔 Hun var veldig opptatt av været.Og stillheten på dette bildet ble litt symbolsk for meg, akkurat denne dagen.

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Interior
tablesetting for two

Det enkle er ofte det beste, har jeg hørt! Og ofte synest jeg det stemmer veldig bra.

Idag ble det frokost for to ❤

Siden kidsa hadde fått i seg både et og nærmere to måltid, før vi var klar for frokosten.. Så da nyttet jeg anledningen til en kjapp borddekking. Må si det var ganske deilig å nyte en rolig og stille frokost ilag, menst barna var ute og lekte.

De fine spisebrikkene er fra Linddna, og kuleste egg-glassene er fra Bolia.

Har vært lite borddekking siste tiden, men i helgen har jeg brukt anledningen til å dekke et par bord, siden det har passet sånn. Og det synest jeg er kjekt!

Har hatt noen tunge dager nå, så godt å gjøre noe så man får tankene bort fra det vonde 💔

Ønsker deg en fin søndagskveld!

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

på taket..!

Igår fikk vi endelig nyte litt tid på takterrassen 👌

Sommeren hittil i år har ikke vært den helt store... Men nå har vi hatt et par dager med ok vær om ikke annet. Igår var det sol nesten hele dagen, og hele 13-14 varmegrader. WOW! Idag har det vært litt skiftende, men helt ok egentlig. Vi har hvertfall tilbragt dagene ute. Igår var vi hjemme og styrte litt rundt huset og på taket. Er blitt så fornøyd med møbleringen på takterrassen nå! Mye areal som skal fylles... Men nå er vi hvertfall godt igang! Fått på plass to nye solstoler fra Multitrend, så nå venter jeg bare på muligheten til å ligge der og sole meg! I tillegg til å ha supplert litt på spisegruppen Multi fra Sundays Design. Digger de runde putene på benken! Var så heldig å få gjester til kvelds igårkveld, så da ble det hjemmelaget pizza, servert på taket, med mange ryndt bordet. Kjempe koselig😍

Idag har vi laget "butikk" til guttene ute, her hjemme. Noe de synes var kjempe gøy! Så har vi har vært i fjøra og på båttur. Det er noe av det guttene liker aller best! Fjørelivet! Så er vi så heldig at svigers bor helt i "fjørasteinen". Der har guttene noen små krabbe-teiner liggende ute. Alltid spennende å se hva som evt. er inn i dem når vi kommer der. Og idag var der faktisk en steinbit, mini-steinbit vel og merke. Men veldig stas! I tillegg til krabbe. I fjøra fant vi både kråkebolle, sjøstjerne og massevis av krabber. Og da vi var på båttur og fisket, opplevde vi faktisk å få blekksprut på kroken! Det var nesten litt magisk! Hehe... Ingen av oss som har opplevd før. Og da var vi hele tre generasjoner samlet i båten. Så det var sto ståhei!! I tillegg til noen små-torsker. Så vi hadde en firbeint kompis som holdt på å gå ut av sitt gode skinn da vi kom hjem og kokte fisk til ham. Happy cat!!

Mini steinbiten 🐟

Storfangsten 🐙

En innholdsrik dag er over, og vi er nå klar for natten ✨

Ønsker oss flere slike sommerdager! Natt natt!

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Instagram@ingerliselille