Header

legoland

Igår tilbragte vi dagen på Legoland. Og det var skikkelig gøy! Spesielt for barna, men vi hadde det fint vi voksne også, selv om vi ble litt lei kø og venting.. Det er faktisk ikke høysesong ennå, men likevel relativ mye kø, både på de mest populære attraksjonene, men også for å få oss mat, kaffi osv, Men det er vel en del av parklivet! Hehe...

Litt bilder fra dagen igår.

Nå er vi klar for enda en dag i Legoland!

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Everyday life
lalandia

Ferien er igang 👌

Etter en veldig kort natt, og noen timer på reisefot har vi idag ankommet Billund og Lalandia. Og dette tror jeg må vær paradis på jord for alt som heter barn. Ble veldig positivt overrasket over anlegget!! Så gleder oss til å tilbringe ferien her. Idag har vi koset oss på området som dere ser her, med god mat og "Monky Tonky" lekeland. Imorgen skal vi på Legoland, og barna kan nesten ikke vente! Ikke fritt for at vi andre også gleder oss litt 😉

Men først en god natts søvn! Håper vi..! Natt natt ✨

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Drømmer fortsatt om sommeren! Men vi hadde en fin kveld her forleden, om ikke annet.. nydelig når det plutselig skinner av slik! Temperaturen snakker vi ikke så mye, for den er snart det samme hele året. Neida.. ehh joda 😅
Skaper litt ekstra fin stemning når man har levende flammer rundt seg! Veldig fornøyd med den fine flammetønna mi, som dere ser her. Den varmer faktisk veldig godt! I tillegg til at den ikke gir fra seg hverken røyk eller lukt. Så man kan faktisk fyre i den uten å selv lukte bål etterpå. Det er det beste synest jeg!! Fyrer med pellets, og det er veldig enkelt. Digger alt som er enkelt i bruk! Så denne håper jeg vi får bruke mye fremover. @flammetonna får du snart kjøpt hos www.multitrend.no


Nå er vi faktisk snart ferieklare! Og det er digg å tenke på! Foreløbig mest stress..! Men imorgentidlig kl. 9 sitter vi (forhåpentligvis) på flyet til Danmark!
I år er det Legoland som skal besøkes. Og kidsa gleder seg i massevis! Har ikke vært der siden jeg var liten selv, så må innrømme jeg gleder meg jeg også! Ikke så lange ferien på oss, men det blir kjempe deilig med noen dager på tur, hvor man kan koble av fra alt "mas & tjas" hjemme.
Har bare mye som må ordnes før vi er helt klar!
Så nå må jeg være effektiv!

Ha en fin uke ❤️

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Ikveld feirer vi kjærleiken ❤️

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Med ønske om en fin sankthansaften ❤️

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

st.hans

Bildene er hentet fra pinterest.

Litt inspirasjon til sankthans 🌸

Blomster i håret er jo såå fresht og sommerlig! Og jeg tror mange forbinder blomsterkransen med sankthans. Jeg gjør hvertfall det! Så får vi se om det blir krans i håret imorgen, eller ikke? Har ikke lagt de helt store planene for dagen ennå, men litt feiring blir det nok.

Nighty ✨

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Lifestyle, Style
daniel wellington did it again

Ingen hemmelighet at jeg er svak for klokker! Skikkelig svak for klokker! Det er noe jeg alltid har på meg. Føler meg nesten naken uten! Siden jeg er så avhengig, synest jeg det er kjekt å variere.

"Classic Petite Bondi"

Nå har Daniel Wellington gjort det igjen! Etter jeg fikk se den nye kolleksjonen "Classic Petite" live, har jeg nå fått et par nye favoritter 👌

Du har kanskje sett den allerede? Kendall Jenner som har frontet den. Urskiven er 32mm, så den er noe mindre enn de andre modellene. Veldig elegant! Og finnes både med sort og hvit urskive. Mesh reimene finnes i sølv og rosé, og nå er den også kommet med skinnreim. Jeg falt for den hvite! Og tror den kommer til å bli mye brukt fremover. Og armbandene dere ser på bildene har jeg hatt lenge, og de bruker jeg nesten like ofte som jeg bruker klokke. Hehe.. Digger det stilrene uttrykket på dem! De er fra sammer merke, og kan brukes til ALT!

"Classic Petite Melrose"

Jeg er så heldig å få gi bort en rabattkode til mine følgere!

Ved å bruke rabattkoden: Ingerlise

får du nå -15% på alle produkter hos Daniel Wellington.

Rabattkoden varer frem tom. 30.juni, og gjelder worldwide.

Anbefaler deg å ta turen innom nettsiden deres, for de har mye å velge i etterhvert. Uten tvil noe for enhver smak!


Happy shopping 😉

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Interior
with a touch of pink

Bildeveggen er fra Favoritdekor.

Da var soverommet ferdig! Må ærlig innrømme at jeg har vært litt spent på denne rosa-fargen... Men jeg er kjempe fornøyd!! Rommet føles plutselig mye større! Det har selvfølgelig noe med at barnesengen også er borte. Deilig å føle en får "tilbake" soverommet sitt, etter å ha delt med mini (egentlig altfor) lenge. Men vi har ikke hatt så mange alternativer til hvor han skal sove, så derfor det er blitt slik.

Glad vi tok valget med å freshe opp rommet litt i den forbindelse! Selv om jeg har drevet å utsatt denne malingen i uke etter uke. Skjønner ikke hvorfor, for når jeg bare bestemte meg var det jo kjempe fort gjort! Fikk jo tatt begge strøkene på en dag, og svisj så var det ferdig! Fargen jeg har valgt heter Deco Pink, fra Jotun. Får også spørsmål om den mørke grå, men den har jeg desverre ikke navnet på, da jeg fikk den laget etter stoffet på sengegavlen vår. Som forøvrig er hjemmelaget, med litt god hjelp. Jeg liker veldig godt kombinasjonen av desse fargene, og lunheten møblene i eik tilfører rommet. De er fra Skagerak Denmark, og de er jeg såå glad i! Dansk design på sitt beste! Gulvet vårt her, er som jeg har nevnt tidligere, flis fra Golvabia. Samme type gulv som vi har på hele avdelingen vår, soverom, walk-in, kontor og bad. Liker veldig godt helhetsinntrykket det gir, og er godt fornøyd med fliser på gulvene her.

Sengeteppet i velour er fra Moodings, og det digger jeg! Nattbordene er fra Annelinde.dk , de finner du også på samme sted. Veldig praktisk å få desse opp på veggen, i kombinasjon med lampene fra taket. Anbefaler deg å ta turen innom Moodings , for de har såå mye fint! I alle sjangrer. Tror ganske sikkert det kommer noen flere godbiter til soverommet vårt herifra.

Håper du liker det du ser!

God natta ✨

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Interior
tablesetting

Igår var vi så heldig å få uventede gjester til kvelds. Og det var så koselig!! Nesten sjelden man får uventet besøk om dagen.. Det meste blir liksom "avklart" på forhånd, i form av en invitasjon eller at man tar kontakt før man drar på besøk, for å sjekke om folk er klar for å ta imot gjester. Og det er selvfølgelig veldig ok. Men jeg elsker å få uventet besøk!!

Det som gjorde det ekstra kjekt igår var at vi hadde baket tidligere på dag, så vi kunne kose oss med ferske boller til kvelds. Og dessert faktisk! Til kvelds! Er det lov?? Hehe.. Tross alt søndag... og sommer! Sies det... Selv om ingenting her minner om sommer! Det blåser og regner i massevis, og jeg har faktisk kommet meg under pleddet, og skal nå se en episode med Grey`s.

Borddekkingen (om jeg kan kalle det det?) igår ble gjort i en fei, men koselig hadde vi det hvertfall ❤

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Everyday life, Interior
hos abito.no

Jeg er blitt utvalgt til ukens instagrammer, hos bolignettstedet abito.no ! Sååå utrolig gøy! Om du ønsker å lese artikkelen, og kanskje få noen tips innen interiør, så finner du den her 👉 ukens instagrammer.

Her er noen av bildene de har valgt å ta med i artikkelen:

Tusen takk igjen, Abito ❤

Så takknemlig for at dere valgte å lage denne artikkelen om meg. Dere er så dyktige med det dere driver med!

Anbefaler dere også å sjekke ut den fine og inspirerende instagram´en deres: @abito.no 👌


Her startet vi dagen med baking av boller.. Å bake er faktisk noe av det kjekkeste kidsa vet, så gøy å gjøre noe sammen på morgenkvisten. Så snart skal vi nyte ferske boller, saft og kaffi 👌 Ellers lite planer for søndagen, og det er deilig!

Håper din blir fin 😘

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Instagram@ingerliselille