Header

Contains affiliate links Interior
summer

Jeg drømmer virkelig om sommer om dagen!! Og tenker mye på uteområder i den forbindelse! På takterrassen har vi jo begynt å komme oss litt på plass, men føler fortsatt at det er noe som mangler.. Usikker på hva, meen.... Derfor er jeg jo hele tiden på jakt etter inspirasjon. Idag, menst mini sov, brukte jeg tiden på nettsiden til Multitrend, for å få litt ny inspirasjon, også til den nye terrassen vår. Og der fant jeg jammen mye fint! Noe av det har jeg allerede, men tror nok jeg må supplere litt også ja. Høyt på ønskelisten står solseng, og et nytt lite bord, og så elsker jeg denne høytaleren her, fra Lemus, den er bare såå kul!

Håper du også kan finne noe inspirasjon her! Alle produktene her finner du på samme butikk.

Multitrend er en nettbutikk med variert utvalg, og de har virkelig noe for enhver smak. Så anbefaler deg å ta turen innom! Her har jeg handlet mye 😉

Nå må bare den sommeren snart komme altså...! Ingenting står høyere på ønskelisten enn sol og sommertemperaturer ☀

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Interior

Litt detaljer fra soverommet vårt. Her er fargepaletten litt mørkere enn ellers i huset. Og det liker jeg egentlig veldig godt! Planlegger fremdeles litt endringer her, som jeg har nevnt tidligere, men tiden har bare ikke strukket til siste måneden. Her skal jeg nemlig frem med malerkosten, så det kan bli spennende.

Har derimot noe nytt på plass da, og det er dette rålekre sengeteppet! Det falt jeg pladask for første gangen jeg så det! Og dere skjønner kanskje hvorfor? Synest det er såå fint 😍 Det er i velour og fra merket AYTM. Du får kjøpt det hos Moodings. Om du ikke allerede har oppdaget den fine nettbutikken, er det virkelig vært å ta turen innom. For her er det myye fint 👌 Nattbordene vår får jeg også litt spørsmål om, de er fra merket Annelinde.dk, og de finner du også hos Moodings .

Ellers har vi faktisk flis på gulvet på soverommet også. Det har vi valgt på grunn av helhetuttrykket vi ønsket avdelingen vår skulle gi. Med å velge flis som har tre imitasjon, er det faktisk mange som ikke tror dette er flis. Det er litt artig! Vi er veldig fornøyd med valget av gulv, og synes det er kjekt med noe litt annerledes enn det vi ellers har i huset. Det tilfører uten tvil mer varme til et ellers litt kaldt og lyst rom. Sammen med eikedetaljer som vi har valgt på lamper og møbler, føler jeg at det blir en veldig fin harmoni i rommet.

Idag er jeg trett og sliten... så gleder meg til å lande her om ikke så mange timene 🙌

Ønsker deg en kjempe fin tirsdagskveld!


Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Everyday life
Carlos

VI har fått et nytt familiemedlem i helgen! Har lenge drømt om en degos som ordner hjemme ass!! 😂

En robot støvsuger dekker (om ikke alle oppgavene) hvertfall mange av dem! Denne virker å gjør jobben veldig grundig! Så daglig skal han gjør hverdagen vår litt lettere! Og vi er allerede på goood vei til å bli gode venner!! Første mannen spurte om da han kom hjem fra jobb, var hvor det hadde gått med han idag! hehe.. Han har heldigvis litt mer interesse for å sette seg inn i sånn type elektriske ting enn det jeg har. Så dette kan jeg med en gang si virker lovende! Det blir faktisk ordentlig rent når han har tatt runden, og den er innom alle steder, går over dørstokker og tepper! Eneste minuset er at den ikke går trapper 😂

Men å komme hjem fra jobb til støvsuget hus hver dag, det kan jeg like! Med katt og hund og tre barn er det faktisk nødvendig! Og tanken på at "Carlos" tar denne jobben for oss, føles nesten litt magisk!

Dagens tips!

Thumbs up 👍


Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Everyday life, Interior, Kids
en nydelig helg 

En nydelig helg, med ordentlig sommervær er over! Åh så deilig 🙌 Hadde vi bare kunne hatt det sånn hele sommerene! Det hadde vært noe det!

Vi har tilbragt det meste av helgen utendørs.

Startet helgen med massasje da jeg var ferdig på jobb fredag. Litt vin på terrassen sammen med naboene ble det både fredag og lørdagskvelden, etter barnedåpsforberedelsene var unnagjort, det vil si relativt sent... Danseshow har vi vært på, noe som var veldig gøy!

Ellers har det vært jobbing med den nye terrassen vår, som endelig begynner å ta form. Kanskje blir den helt ferdig iløpet av uken? Hååper! Kjenner allerede at det er en plass som kommer til å bli mye brukt.

Enda en liten sneak peak av det nye ute-området vårt.

Idag har vi vært i barnedåp, til niesen vår. Det ble en nydelig dag, og et veldig kjekt selskap. Vesle Anne var sååå nydelig i heklet dåpskjole fra farmor! Og hun så ut til å ha en veldig fin dag. Og det var vi alle skjønt enige om at det var! Guttene så fornøyde da de køyet ikveld.

Kjente det var spesielt deilig å få bunaden av idag, da det var så varmt! Og det har vært mye bunad siste ukene, 3 ganger på 14 dager. Så nå skal den få hvile! Det har vært utrolig mye selskapeligheter denne måneden, og shining av finklær til hele flokken... Så det er litt deilig når det gjort! Hehe...

Noen glimt fra dagen idag:

Levi så stolt for å få holde dåpsbarnet,

De nydeligste kakene.

My precious!

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Interior

Livet er ekstra herlig på dager som dette 🙌
Her avslutter vi kvelden!

Ha en fortsatt fin helg ❤️

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Interior
ny terrasse på g..!

Vi jobber med ny terrasse om dagen, og nå måtte jeg bare vise noen glimt fra den. Jeg har selvfølgelig dradd frem spaden og fått plantet den nye "busken" vår, og laget til med tilhørende sten, lenge før området er ferdig! Plantet nye planter, fått frem lyskuler og you name it...! Hehe... Tror det er litt typisk her i hus! Men nå er hvertfall det ene hjørnet ferdig, og det må jeg si meg veldig fornøyd med så langt! Digger det nye treet! Det meste er litt på halv åtte ennå, men det blir, det blir! Så gleder meg veldig til å vise dere det ferdige resultatet, i tillegg til før-bilder.

Gleder meg sånn til å drikke morgen kaffe`n her 👌☕ Og det tror jeg at jeg allerede skal imorgen, for da er det nemlig meldt 20 grader! Dam di daaam 💃☀

De fine lyskulene dere ser på bildene er fra Multitrend. De er såå fine! Har dem i mange forskjellige størrelser, og de skaper så fin stemning etterhvert som det mørkner ute!

Med ønske on en fin helg 😘

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Interior

Friske blomster til helgen er nesten blitt et must for meg!

Og denne helgen er jeg så heldig å slippe å handle dem selv, da vi var så heldig å få en bukett på bryllupsdagen vår igår ❤

Idag har vi hatt middagsgjester, som alltid er like koselig. Etter de dro, trosset vi dritt været og kledde oss godt, før vi gikk ut og ordet litt på den nye terrassen som begynner å nærme seg ferdig. Neste uke (eller uken etter) venter jeg noe veldig spennende som skal pryde dette området!

Har skikkelig søndagsfølelse idag, så rart å tenke på at det er fredag imorgen! Nå har jeg litt kontorarbeid så må gjøres, før jobb imorgen. Når arbeidsdagen er over, skal jeg faktisk på massasje, før jeg tar helg. Håper det blir like digg som det høres ut som! Det må jo bli en fin start på helgen tenker jeg!

Gleder meg til fri og sol på lørdag, og barnedåp på søndag!


Kjempe gøy å se at så mange er innom og leser bloggen for tiden! Det gleder meg veldig!

Tusen, tusen takk ❤

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Everyday life
keramikkbryllup

Idag har jeg faktisk vært en Lillerovde i 9 år!

Det er rart å tenke på... Årene går virkelig fort i godt lag! Det kan jeg skrive under på.

På en måte føles det som det var i går vi giftet oss, men på en annen måte føles det nesten som det alltid har vært sånn! Hehe.. VI er heldigvis enige om at det har vært 9 fine, innholdsrike (les travle) og gode år!

Det har skjedd mye.. VI giftet oss året etter vi traff hverandre, og siden da har vi flyttet x antall ganger, fått tre barn, bygget to boliger, hatt konfirmant, reist en del, tatt over butikk og ja... i korte trekk! Vi har hvertfall ikke rukket å kjede oss sammen ennå!

Noe av det viktigste i et ekteskap tror jeg må være og huske å være kjærester i en travel hverdag, og innimellom prioritere å gjøre ting sammen -bare oss to, uten barn. Den oppskriften funker for oss!


Ble en beskjeden feiring i år... med fisk til middag! Og en busk (men ikke hvilken som helst) i bryllupspresang... Nå er vi snart i mål med legging, så venter det bare en 3-4 kurver med kle som skal legges sammen!

Noen ting som har endret seg litt med årene 😂

Men en ting jeg angrer på... er at jeg solgte mini´en ette bryllupet! Det plager meg faktisk ennå! Hadde vel og merke ikke fått plass til hele flokken her, men hadde digget å hatt den ennå! Savn!!


Gratulerer med dagen, kjære ❤


Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

How to
fra planlegging til fest

Jeg nevnte tidligere at jeg ville dele litt bilder og inspirasjon fra konfirmasjonen til nevøen min, med dere. Der jeg var med å planlegge store deler av dagen. Jeg elsker å holde på med sånne ting, og synes det er så spennende og se utviklingen fra man begynner å tenke, til det ferdige resultatet.

Jeg synes det er viktig å ta hensyn til om hovudpersonen selv har noe ønsker eller innspill de ønsker å komme med underveis. Så starter alltid med det. I dette tilfelle ville Sebastian ha en enkel form for pynting, ikke for mye av noe, og han liker godt det sort/hvite utrrykket. I veldig mange år har han vært opptatt av lego, noe han fremdeles er. Så det var vesentlig å ta med.

Tema`et ble: Sort, hvitt, natur og lego.

Greit å bryte det sort/hvite opp med litt natur, for å få et mykere utrrykk, så ikke det blir for monokromt. Jeg synes også det er viktig å få et personlig uttrykk når man pynter til store dager. Det fikk vi her, både med å legge vekt på lego, i tillegg til å lage bordkort som vi valgte å ha baby bilder på, sammen med navnet på gjestene. Denne varianten har ikke jeg sett før. Men jeg fikk laget dem hos Framkalla (last ned app`en som heter det, og en ny verden åpner seg, med mange muligheter), denne varianten heter strips. Jeg screenshot`et en hvit bakgrunn, hentet den inn i app`en Fotorus, hvor jeg valgte "tekst" så skrev jeg inn navnet på alle gjestene på denne måten. Her må du lage et nytt "bilde" for hvert navn. Dette må du gjøre først, deretter gå inn i Framkalla app`en og velge fire bilder til hvert bordkort, da er navnet et av bildene, om du skjønner? Høres kanskje mer avansert utt en det er. Jeg synes det var kjekt å få inn mer enn et bilde på bordkortet! Så likte denne varianten godt.

Konfirmanten ville gå for sløyfe til dressen på den store dagen, derfor valgte vi å "brette" serviettene som en sløyfe. Så enkelt som å brette den i ca. tre, på langs, og knytte et lite silkeband rundt midten. Voila!

Ellers la jeg en utbrettet sort serviett under fatene, for at ikke alt skulle virke så hvitt. Den tok jeg igjen oppå fatet også, med borkort og sløyfe over.

Ellers fant vi fine treprodukter hos BySunde , med lego tema. Dette ble en del av gaven til konfirmanten, som vi også valgte å pynte gavebordet med. Tok igjen treproduktene i legoklosser rundt om på spisebordene, i kombinasjon med sorte og hvite Cooee vaser, i forskjellige størrelser. Desse fylte vi med lerk (med god hjelp!), for å ta igjen trefargen her også, og noen av dem med hvite stearinlys..


Gavebordet, før det ble overfylt med gaver.

I mitt tilfelle måtte selvfølgelig gaven matche tema`et og pynten vi valgte. Så her ser du resultatet av det:

De sorte legoklossene brukte jeg til å pakke inn gavene i.

Den fine treklokken er fra Mosaiqe,

Bildecollagen har jeg laget hos Framkalla.


Dagens tips 😉


Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Interior
 takterrassen

Har latt vente litt på seg dette fine været vi skulle få... Men nå skinner hvertfall sola, og jeg er snart klar for en fjelltur! Det skal bli digg! Har begynt å komme iorden på takterrassen også etterhvert. Og det er hvertfall deilig!
Håper på en skikkelig fin sommer, så vi får tilbringe mye tid her! Er så fornøyd med valg av utemøbler også! Så de anbefaler jeg på det varmeste! Dette er loungegruppen til Sundays Design 👌

Om du ønsker å lese mer om utemøblene kan du gjøre det her 👈


Ha en fin kveld ❤

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Instagram@ingerliselille