Header

Interior
kitchen 

Noe av det jeg får mest henvendelser på i hjemmet vårt, er benkeplaten på kjøkkenet.

Og det veldig mange lurer på er om den er i betong. Og ja, det er den!

Er jeg fornøyd med valget? Jepp!

Hvem har levert benkeplaten? Vi tegnet for det meste kjøkkenet vårt selv, og valgte JKE Design som leverandør. Og det er de som har levert benkeplaten også. Det var ikke spesielt enkelt å få dem (eller noen andre) til å levere benkeplate i betong. Vi ble egentlig frarådet å gjøre det. Men her var vi så bestemt i vår sak, at vi ville uansett ha det! Det var noe vi hadde tenkt på i flere år faktisk. Og idag er vi veldig fornøyd med at vi var så bestemte som vi var!

Føler at det er benkeplaten som gjør veldig mye av kjøkkenet vårt! Det i kombinasjon med vindusløsningen, som følger benkeplaten i sin helhet, i vinkel. Og det å velge bort overskap, gjorde av vi fikk det uttrykket som vi ønsket å ha på kjøkkenet vårt. Vi har nesten 4m takhøyde på kjøkken og spisedel, og det var viktig for oss å bevare det luftige uttrykket her. Man går selvfølgelig glipp av litt skap-plass med å gjøre det sånn, men vi har jo en del på øyen, og ellers det vi trenger faktisk. På spiseplassen på øyen, valgte vi å ha sitteplassene overfor hverandre. Det er vi også veldig fornøyde med. Vi føler det er mer naturlig å sitte overfor hverandre og spise, enn på rekke. Men det er selvfølgelig smak og behag. Og nyte peisvarmen herifra om morgenen er veldig deilig!

Spør gjerne om det er noe du lurer på 😉

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Lifestyle, Style
inger-lise gjør ting hun ikke kan...

Jeg har fått noen nye favoritter, som jeg følte for å vise frem!

Tidligere denne uken var jeg i Ålesund, hos optiker med minstemann. Hadde egentlig ingen store shopping planer, men kom over et par ting jeg ikke greide å la vær å ta med hjem. Og de har allerede blitt store favoritter, så da var det nok en mening med det? Hehe... Det var nesten litt rart, for jeg fant de på butikker jeg nesten aldri pleier å gå innom. Og dette antrekket kan like godt brukes med sneakers til, og bli skikkelig chill! Og hva er vel bedre enn det?Eller det kan brukes til fest, med hæler!
Vinn, vinn 👏👏

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Interior

Hei fredag! Du er alltid velkommen 😉

Her finner du oss nå! Elsker stemningen denne peisen gir! Og er det et møbel jeg er super happy med, så er det akkurat gasspeisen (som kanskje egentlig ikke er et møbel, men jeg synes den er det!)!

Ikveld ble det altfor sent før vi fikk kidsa i seng... dvs... nå! Jaja.. Vi har vært på sirkus ikveld, og når vi gjør noe etter jobb/skole/barnehage har det en tendens til å drage ut med legging! Ikke så ofte det blir så sent som idag men... Hadde det bare påvirket søvnen på morgenen når de rangler! Men det gjør det desverre ikke!

Nå er det hvertfall helg! Og vi skal snart nyte en hjemmelaget burger. Yummy 🍔🍺

Ellers er helgen egentlig ganske fullbooket, med selskaper og konfirmasjon. Men først litt avslapping før det er natt!

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Contains affiliate links Interior
fra moodings.com

Tenkte å vise dere noen favoritter jeg har funnet meg hos Moodings 👌

Dette er en skikkelig fin nettbutikk, med veldig variert og godt utvalg. Så om ikke du har oppdaget den ennå, er det virkelig verdt å ta turen! De har mye lekkert interiør!
Som jeg har nevnt tidligere planlegger jeg litt endringer på soverommet vårt. Og her kan du se litt i hvilke baner jeg tenker. Fargene vil gå i grått, sort, dus rosa og eik. Gleder meg veldig til å komme igang! Enn så lenge drømmer jeg meg bort i bl.a denne fine nettbutikken, og inspirasjonsbilder fra instagram og pinterest.


Nå er det natta her ✨

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Interior
stingray

Mitt absolutte favoritt møbel er uten tvil; Stingray gyngestolen 👌

Elsker designet på denne stolen, av Thomas Pedersen!

Og når jeg får den fremfor peisen, som her, finnes det knapt noe herligere sted å være!


God natta ✨

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Interior
norwegian design

Endelig fikk vi se et aldri så lite solglimt idag! Etter at det snødde idag tidlig, vel og merke..! Og da var jeg rask med å få med meg mannen ut, og endelig få pakket ut de nye utemøblene som har stått i garasjen siste uken.

Som jeg har gledet meg til dette!! Helt siden første gang jeg kom over utemøblene til Sundays Design , har jeg hatt så inderlig lyst på dem! Og kan nesten ikke tro at de nå er kommet opp på takterrassen vår! Dette er norsk design på sitt beste, spør du meg! Viser dere bare en liten smakebit av det som skal fryde takterrassen vår i årene fremover! I all sin enkelhet, helt uten styling. Siden vi holdt på å fryse ihel da vi holdt på...!

Så lover jeg at det kommer flere bilder av de lekre nyhetene etterhvert!

Så krysser vi fingrene for at solen og sommeren også kommer snart!

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

@ingerliselille

Et lite tilbakeblikk på instagram feeden min, fra siste måneden.

Har vært noen hektiske uker, så har ikke fått vært like aktiv som jeg pleier der. Men prøver uansett å vær innom og poste ett bilde eller to hver dag. Det går litt mer tid til sosiale medier ettersom jeg har begynt å skrive blogg også. Så jeg jobber med å finne litt struktur i det jeg holder på med, og ikke nedprioritere det ene fremfor det andre. Jeg er kjempe takknemlig for tilbakemeldinger! Og ikke nøl med å spør om det er noe du lurer på 😊

Følg meg gjerne på instagram også for masse interiør inspirasjon:

@Ingerliselille 💋

Og om du bruker #ingerliselille_inspo , deler jeg kanskje akkurat ditt bilde for nærmere 130.000 følgere! Det må ikke være interiør, jeg deler ting som inspirerer meg!

Håper du ser noe du liker!


Idag har verdens kjekkeste bror bursdag! Hipp hipp hurra for Thomas 🎈

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Everyday life, Interior
kort oppsummert

Da var enda en helg snart over.. Og jammen går de fort! Denne helgen har vi valgt å prioritere å gjøre ting barna synes er gøy. Siden vi ikke fikk gjort så mye spennende i påsken.

Fredag var barna så heldig å få tilbringe dagen sammen med besteforeldre, så jeg fikk shine hus og gjør litt kontorarbeid. Og sist, men ikke minst dra på kafe-beøsk med en venninne, uten barn faktisk! Det kan man kalle kvalitetstid! I tillegg var vi så heldig å få servert middag også, hele gjengen 🙌 Takk mami & papi ❤

Lørdag tok vi turen til lekeland, i Spjelkavika. Kasper fikk ha med seg en god venninne. Og ellers traff vi et vennepar der, så det var veldig gøy. Barna hadde mange å leke med, og ingenting er bedre enn det. Mika synest også det var kjempe gøy! På kvelden fikk jeg servert god mat og drikke, alltid like kjekt! Jeg var tydeligvis ganske sliten, siden jeg sovnet på sofaen før klokka 11...

Etter en lang, og litt tung formiddag idag, tok mannen med de to eldste på badeland. Imens mini sov, baket jeg boller. Så var vi så heldig å få gjester til lunchen. Nesten fullt hus, med store og små. Og det liker vi! Endatil kveldsbesøk ble det idag, så det ble en skikkelig kosedag!

Planen idag var egentlig å pakke ut utemøbler. Jeg har garasjen full av nye møbler, og kan nesten ikke vente med å få dem på plass. Men det har jo snødd siste tre dagene, så det har ikke akkurat passet seg sånn. Faktisk litt deprimerende! Men så snart været snur, er jeg kjempe klar!! Og gleder meg veldig til å vise de frem!

En chill lørdagsmorgen!

Noen bilder fra helgen vår!

Nå er vi klar for en ny uke! Forhåpentligvis uten snø...! Håper helgen din har vært fin!

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Interior
mika`s corner

Heei hei!

Igår viste jeg dere kontoret mitt, som er et ganske lite rom. Men et rom vi føler vi virkelig har fått utnyttet godt.


Mika har omsider flyttet ut fra vårt soverom, og inn på det som er kontor. Som også er en del av "sonen vår".
Jeg synes det var viktig å ordne det til som et barnerom, selv om det egentlig bare er et hjørne, på max 2kvm. God atmosfære er alltid bra, om man er liten eller stor. Og det synes jeg vi har skapt her, med bruk av tekstiler og litt farger. Han har for anledningen fått seg ny seng, som jeg synes er helt nydelig! Den er fra Sebra , og du får bl.a. kjøpt den hos Minikids. Som er min absolutte favoritt butikk, når det kommer til barne interiør.

Han selv liker hvertfall det nye hjørnet godt, og har endelig fått glede av gyngedyret sitt også. Så det var kjekt!


Idag har vi tilbrakt dagen på lekeland. Så nå gledes det til god mat og drikke 👌

Nyt kvelden 😉

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Interior
home office

Idag har det gått i shining av hus her hjemme, og det er alltid like gøy... Når man er ferdig! Hehe... Som jeg har nevnt tidligere har jeg noen større rydde-prosjekter pågang, og et av dem var på kontoret. Og nå er jeg ferdig med det! Hurra!!

Noe av det vi er mest fornøyd med i huset, er vår egen "voksen-avdeling"; som består av soverom, walk-in, bad, og kontor. Det er så deilig å ha si egen sone!

Her er litt bilder av hjemmekontoret vårt, som jeg er veldig fornøyd med. Her har jeg en mac med stor skjerm, som er veldig prakitsk når man jobber en del på data, både med tanke på bilderedigering og jobb relaterte ting. Ellers er det oppbevaring under skrivebordet hvor jeg har printer/scanner, en del permer og tidsskriftholdere. Så jeg her har jeg egentlig alt jeg trenger for å jobbe hjemmefra med tanke på jobben min som daglig leder for frisørsalongen. Det er også praktisk i forhold til interiør relaterte oppdrag. da skrivebordet er ganske stort. Ved sånne oppdrag må pynten vike lite plass for det praktiske. Litt oppbevaring på veggen har jeg fått plass til. Også er det veldig kjekt med gitteret jeg har over skrivebordet. Her varierer jeg med forskjellige ting som inspirerer meg, som bilder, utklipp, ting barna har laget osv, Fungerer egentlig som en moodboard. Og rommet får et mer personlig preg.

For øyeblikket er det kombinert kontor og barnerom for Mika. Rommet er ikke spesielt stort, bare 6-7kvm. Men det er rart hva man kan få plass til, når man har orden og en god plan. Noe jeg føler vi har nå.

Mika har faktisk sovet på rom med oss til nå, siden vi er et soverom i "manko". Men han har nå fått sitt eget hjørne, og er kjempe fornøyd med det. Så blir det eget rom først når storesøster flytter ut. Som desverre skjer før vi aner det... Kommer et eget innlegg om Mika sin krok.

Om du ser godt etter, ser du kanskje en liten sirkusklovn i gips? Denne har faktisk min bror laget, for veldig mange år siden. Siden han desverre ikke er blant oss lenger, er det et veldig fint minne for meg å ha fremme.

Den fine stolen er fra Muubs, og du finner den hos BySunde..

God helg alle sammen ❤

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Instagram@ingerliselille