Header

Everyday life, Lifestyle
nouw - oslo

Igår kveld var jeg så heldig å få ta del i en blogg event, i regi av Nouw. Den første for min del. Og det var veldig hyggelig! Kjekt å få treffe ansiktene bak de man har snakket med i Nouw, og veldig hyggelig å treffe så mange bkoggere. Mange var for meg helt nye, noen kjente jeg selvfølgelig igjen. Siden jeg selv er veldig fersk, kjenner jeg ikke til så mange ennå. Så for meg var det ekstra kjekt å treffe andre som driver med det samme!

Ettermiddagen startet med drinker og mingling på Aker Brygge, en koselig plass som heter Restaurant Louise. Så et lite foredrag med de dyktige damene fra Nouw, @tessb . @elinskoglund og @karolinesmadal , da fikk vi servert nydelig frukt og drikke. Så var det middag på Albert Bistro, der sto det nydelig fingermat på meny`en og deilig dessert.

Kvelden avsluttet vi med et glass vin på en uterestaurant faktisk

Teamet bak eventen: @tessb @karolinesmadal @elinskoglund

Kjenner det er veldig deilig å vær en del av et "team", og få muligheten å treffe andre, både bloggere og de som står bak dette. Da har man muligheten å spør andre om råd, utveksle erfaringer, bli inspirert på en litt annen måte og man blir selvfølgelig bedre kjent med folk.


Noen nye bekjentskaper, til venstre @ninasandbech og @Ingridbjugan til høgre.

Her sammen med @lineleknesund

Jeg hadde hvertfall en kjempe fin kveld (selv om ikke formen var helt på topp)! Og kjenner jeg gleder meg veldig til fortsettelsen!


Kvelden avsluttet vi med et glass vin, på en uterestaurant faktisk.

Bildene her er tatt av Annie Hyrefeldt.

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Everyday life
a really slow one

Ja, her ligger jeg! Og klokken er snart 12! Det må man si...! Første gang i historien at jeg er på en hotellweekend, og faktisk tar meg tid til å slappe av på hotellet! Har ikke sovet til nå also...! Hehe... har rukket både og dusjet, komt meg i klærne og fått i meg frokosten! Som forøvrig var veeldig digg! Så nå nytes det kaffi, brownie og litt lesestoff fra goodiebag`en jeg fikk på blogg eventen med @Nouw igår kveld, i sengen!!

Jeg bor på Thon Hotel Oslo Panorama , som er et hotell som ligger veldig sentralt, har kjempe god frokost, flott utsikt og god service. Tror ikke det er siste gangen jeg bor her!

Nå skal jeg snart ha meg en tur og kikke i et par butikker. Så starter jeg første kursdag på Norsk Interiørskole litt senere idag. Noe jeg gleder meg veldig til!! Sååå spent! Som nevnt tidligere liker jeg veldig godt å lære nye ting, så det å nå få mulighet til å lære mer om min store lidenskap -interiør, bli veldig gøy!

Så kommer det eget innlegg om den kjekke kvelden med Nouw senere!

Happy weekend 🍸

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Everyday life
earlybird

For en nydelig morgen!!
Dette bilde tok jeg fra bilen, på fergekaien for bare en liten stund siden 👌

Tidlig oppe idag! Siden vi bor "litt på landet" må jeg faktisk opp kl. 05.30, for å rekke et fly som går kl. 09 fra Vigra. Gikk fint idag, siden jeg alikavell sov så dårlig pga. halsen. Håpte jeg skulle våkne og føle meg litt bedre, meeen det slapp jeg! Kanskje iløpet av dagen?
Håper, håper!!

Gleder meg uansett veldig til ettermiddagen!
Følg meg gjerne på instagram: @Ingerliselille ,
Vil dele bilder på story'en min der, fra blogg eventen med Nouw 😉

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Everyday life, Interior
the bright side
the not so very bright side...!

Her prøver jeg å pakke og gjøre meg klar til morgendagen, når jeg skal til Oshlooo! Men etter å ha vært med lege idag tidlig, viser det seg at jeg har både halsbetennelse og streptokokker 🌵 Muulig å vær så uheldig når man skal ut å reise? Har faktisk aldri hatt noen av desse tingene før, og glad er jeg for det! Hjelpes så vondt det gjør!! Håper penicilinen hjelper fort, og at jeg kan kjenne litt bedring imorgen. Hvis ikke blir det en stor demper for opplegget jeg skal på med Nouw på ettermiddagen. Krysser fingrene!!

Så her finner dere meg, på sofaen! Som jeg nevnte for dere igår, har Kate kommet opp på veggen her. Og jeg synes det ser ut som hun trives! Hehe... Det gjorde seg hvertfall med et bilde på veggen!

Husk rabattkoden min hos Desenio, se forrige innleggt for mer info!

Ha en fiiin kveld alle sammen! Jeg skal tidlig i sengs!

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Interior

Jeg har nettopp gjort litt endringer på min bildevegg, med masse nytt frå Desenio .

Som folk flest vet er jeg ganske så monokrom av meg når det kommer til interiør, og de fleste postere på veggene vår går i svart/hvit, med svarte rammer. Men nå ville jeg prøve å tilføre litt mer varme i interiøret, og siden vi allerede har en del naturprodukter i tre, ville jeg prøve med eikerammer til de svarte.

Fortsatt litt usikker på om det er helt meg, men kjenner det var gøy med litt forandring. Og de nye bildene er jeg blitt veldig glad i! Tror jeg liker uttrykket bedre og bedre for hver dag!

Du har sikkert sett henne før, og kommer garantert til å se henne igjen! Jepp, jeg snakker om "Kate Moss" posteren! Hun har også flyttet inn, noe jeg var ganske bestemt på ikke skulle skje. Hehe.. Men hadde så lyst på en skikkelig stor poster på veggen over sofa´en, og utvalget i 70X100cm er litt begrenset. Så tenkte jeg bare måtte prøve. Og jeg ble kjempe fornøyd! Bilde kommer 😉

Og har dere sett de fine "Tove Frank" posterene? Jeg elsker motivene på desse 😍


Nå er jeg så heldig å få gi bort en rabattkode til dere, så dere kan bruke hos Desenio , den varer frem tom. torsdag 30.april.

Rabattkoden gir dere -25% på alle varer, forutenom de som ligger under kategorien "handpicked" og rammer.

Koden er: ingerliselille

"Tove Frank"

Et lite tips! Rammene fra Desenio er også veldig fine, de har pleksiglass og en veldig fin pris! Pga. den lette vekten er det perfekt å henge dem opp med borrelås-oppheng. Noe jeg er storforbruker av! Da slipper man å lage hull i veggen, og flytter på bildene så lett som bare det! Perfekt når man lager bildevegg. Desse får du kjøpt på f.eks bokhandel, Clas Ohlson o.l.

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Everyday life
monday

Dagens brunch!

Det ble bare meg og mini hjemme idag. Så nytter anledningen når han sover til å nyte litt lunch, kaffi og planlegge uken litt. Idag må det også tas litt bilder. Kjenner jeg er så spent på denne uken her!

Nå skal vi hente skolegutten, så en tur på salongen å få fjernet litt hår. Imorgen er det jobb, og en tur på helsestasjonen med Mika. Onsdag har de to minste fri, og jeg har en lege-time som jeg har utsatt og utsatt. Torsdag morgen reiser jeg til Oslo. Der blir jeg i fire dager. Litt rart å reise uten verken mann eller barn. Men tipper dagene blir hektiske nok uten. Og plutselig er man hjemme igjen!

Med ønske om en kjempe fin uke!

Helgens blomster er like fine ennå!

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Interior
small changes

Da var helgen ved veis ende, og vi er klar for en ny uke. En veeeldig spennende en for min del 😊

Ser ut som vi starter den med febersyke kids igjen, men håper en god nattesøvn gjør susen, og kanskje slipper vi "billig unna"? Kanskje ikke...

Denne helgen har det gått mye i handball, både for store og små. Hatt en kjempe kjekk dag med mini handballturnering idag, Kasper storkoser seg på handballbanen. Bare synd formen ikke var helt på topp idag! Men det viktigste er å delta! Og det var veldig viktig for han å være med!

Her kan dere se litt av endringene på spisestua vår. Hadde lyst å prøve å tilføre litt mer varme i dette hjørne, noe jeg (foreløbig) tror jeg trives med. Liker så godt motivene på "Tove Frank" posterene 👌

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Everyday life, Interior
oslo here  i come

Jeg fikk akkurat en gladmelding! Jeeeej 👏👏

Som nevnt tidligere skal jeg til Oslo neste uke, og i tillegg til at jeg skal på den blogg eventen, har jeg akkurat fått bekreftelse på at jeg også skal delta på et kurs hos Norsk Interiørskole. Dette er noe jeg har hatt ønske om å delta på lenge, men har ikke fått det til passe før nå. Men neste helg starter det also! Ble sååå glad når jeg fikk mailen med bekreftelse! Før helgen fikk jeg nemlig mail om at det mest sannsynlig ble avlyst. Så derfor var gleden ekstra stor idag!

Er såå spent!! I første omgang er det interiørkonsulent som står på programmet. Så får vi se etterhvert om det kan utvikle seg videre. De har mange moduler man kan bygge på med, og forskjellige retninger man kan gå. Gleder meg sånn til å få mer kunnskap om interiør! Kan nesten ikke vente!

Inspirasjonsbilder fra pinterest.

Regner med det blir ekstra mye studering av interiørblader og inspirasjon fra nettet den kommende uke og helt sikkert de påfølgende også! Dette blir gøy!

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Everyday life
and yummy lunch

Den stillheten!! Omg! Det er lenge mellom hver dag her er så stilt som akkurat nå. Mika sover middag og de to største er på nabo-besøk. Må innrømme at det er ganske deilig! Etter en "turbulent" natt med en mini som ville alt annet enn å sove, og en 7 åring som tok morgen mens det ennå var natt. Så føltes dette veldig passende! Har brukt morgenen på å lage pastasalat til handball turneringen Kasper skal delta på imorgen. Så nå skal jeg nyte en bedre lunch og kikke etter litt inspirasjon i interiørblader (om jeg rekker noe av det før mini våkner igjen ja?!).


Snart er det barneselskap, og etterpå venter en ny handballkamp. Siste hjemmekamp for sesongen, spennendeee!!

Ikveld har vi bestilt tapas, sammen men noen av naboene. Så da blir det god mat og vin, regner jeg med! Gleder meg veldig!

Ha en fin fin lørdag 🌸

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Interior
and weekend is up


Gikk visst fort den fredagen også gitt! Plutselig var kvelden her! Deilig! Ble stor rangling på gutta idag,. Går an det når det er helg, og vi plutselig fikk kjekt kvelds besøk. Idag har jeg hatt et par interresange telefonmøter. Og føler meg spent på hva det kan resultere i!

Neste uke skal jeg til Oslo på en blogg event med Nouw. Det gleder jeg meg veldig til! Er jo fortsatt veldig fersk i denne blogg-verdenen, så blir kjempe gøy å treffe andre bloggere, og dem som står bak. Håper og tror det blir en inspirerende dag!

Ellers har jeg begynt på prosjekt bildevegg idag... Men usikker på om jeg er ferdig?! Hehe... Alltid kjekt med litt nytt, men av og til litt rart også. Så må "kjenne litt på det". Har en tendens til å utvilkle seg desse prosjektene, når man først setter igang. Plukker ned noe, får opp noe nytt, flytter på litt osv.. Det er jo veldig gøy, for det fører jo til at man får litt forandring flere steder, og det er alltids kjekt! Ikke alltid nødvendig å kjøpe nytt, funker ofte veldig bra bare å flytte rundt på ting.

Her er en liten sneakpeak på dagens prosjekt! Jeg digger når ting er pakket fint, og gjerne har en liten tekst/hilsen fra avsender. Akkurat desse tingene gjør at jeg ofte blir en trofast kunde. Det skal ikke mye til, men det lille ekstra utgjør ofte veldig mye!

Neste uke har jeg også en rabattkode pågang, om du ønsker deg nye postere.

Stay tuned!

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Instagram@ingerliselille